Op zoek naar actie? Laat je adrenaline stromen met deze films

Films | Heb je het gevoel dat je dagelijkse routine de laatste tijd een beetje actie mist? Geen probleem, Proximus heeft een lijst samengesteld van films die dat gemis perfect kunnen invullen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

6 Underground

Als je zin hebt in actie, dan heeft '6 Underground' het allemaal. Je ziet er Ryan Reynolds in topvorm onder leiding van regisseur Michael Bay. De film introduceert een nieuw type actieheld. Zes mensen, uit verschillende delen van de wereld, hebben de wens hun verleden uit te wissen om de toekomst te veranderen. Het team wordt bijeengebracht door 'One', een mysterieuze miljardair, die één enkel doel voor ogen heeft: ervoor zorgen dat hij en zijn team worden vergeten, maar nooit hun daden. "Het beste aan dood zijn is de vrijheid. De vrijheid om onrechtvaardigheid en kwaad te trotseren, zonder dat iemand je tegenhoudt."
 
Ontdek ‘6 Underground’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

John Wick

Keanu Reeves kruipt in de huid van John Wick, een voormalige huurmoordenaar die probeert een rustig leven te leiden sinds zijn vrouw overleed aan een ernstige ziekte. Alles wat hij nog van haar heeft is een hond die ze hem gaf vlak voor ze stierf. Op een nacht breken gangsters in zijn huis in om zijn sportwagen te stelen en het dier daarbij te doden. Buiten zinnen besluit John zijn oude baan terug op te pikken en begint hij een genadeloze klopjacht.
 
‘John Wick’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Mad Max: Fury Road

Het vierde deel in de ‘Mad Max’-reeks is op alle fronten een succes. In een verwoeste wereld strijden motorbendes en kannibalenclans in eindeloze woestijnen om benzine en water, de laatste beschikbare hulpbronnen. Een voormalige politieman, Max Rockatansky, gespeeld door Tom Hardy, dwaalt af naar deze wereld en wordt gevangengenomen door de mannen van een tirannieke leider: Immortan Joe. Max sluit zich aan bij de revolutie geleid door Furiosa (Charlize Theron), met als doel de clanleider te onttronen en een groep jonge vrouwen te bevrijden. De film won zes Oscars, waaronder Best Set Design en Best Costume Design.
 
Ontdek ‘Mad Max: Fury Road’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Fugitive

Richard Kimble, een chirurg, ontdekt het lichaam van zijn vermoorde vrouw op weg naar huis. Aangeklaagd door de politie, die twijfelt aan zijn versie van de gebeurtenissen, wordt hij al snel schuldig bevonden aan moord en ter dood veroordeeld. Om zijn onschuld te bewijzen en de echte dader te vinden, ontsnapt hij en probeert hij het onderzoek van voren af aan te beginnen. Dat alles terwijl hij de politie moet ontlopen die hem op de hielen zit. Het succes van deze cultfilm deed de carrière van Harrison Ford heropleven en maakte vooral van Tommy Lee Jones een wereldberoemde ster.
 
‘The Fugitive’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Bourne saga

Met Matt Damon in de hoofdrol werd 'The Bourne Identity' een cultactiefilm toen hij in 2002 werd uitgebracht. De acteur speelt Jason Bourne, een spion van een topgeheim programma om perfecte soldaten te creëren. Nadat hij door zijn superieuren voor dood is achtergelaten en aan geheugenverlies lijdt, probeert hij zijn leven weer op te bouwen. Alleen realiseert hij zich al snel dat velen hem liever dood zien. De vervolgen The Bourne Supremacy', ‘The Bourne Ultimatum’, ' The Bourne Legacy' en 'Jason Bourne' zijn ook op Netflix te zien. Dit is dus de perfecte gelegenheid om deze iconische saga, die ook bekend staat om zijn realisme, te (her)ontdekken.
 
Ontdek de 'Bourne'-saga op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top