Laat je lachspieren volop werken tijdens het aankomende weekend

Films | Hoera, het weekend staat voor de deur! Helaas gaan er nieuwe, verscherpte coronamaatregelen in, waardoor het blijft wachten op een streepje licht aan het einde van de tunnel. Om al de miserie rond de pandemie te vergeten, stellen we bij Proximus Pickx drie komische films voor om je aan het lachen te brengen en zo de zorgen even opzij te schuiven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: The Parent Trap

Wat dacht je van een tijdreis terug naar 1998? Toen Lindsay Lohan nog een schattig kindsterretje was, schitterde ze in dat jaar in de komische familiefilm ‘The Parent Trap’. Ze vertolkte de rollen van Hallie en Annie, twee meisjes die als twee druppels water op elkaar lijken en op hetzelfde zomerkamp aanwezig zijn.

De meisjes ontdekken daar dat ze tweelingzussen zijn, en dat ze kort na de geboorte van elkaar gescheiden werden. Annie groeide op bij hun moeder in Londen en Hallie bij hun vader in Californië. De zusjes beslissen van leven te wisselen en bedenken een plan om hun ouders weer samen te brengen. Maar als blijkt dat hun vader eraan denkt om te hertrouwen met Meredith, een mooie maar gemene vrouw, worden hun plannen plots heel dringend.

Kijk vanavond vanaf 20u35 naar ‘The Parent Trap’ op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Zaterdag: Central Intelligence

Hou je van een portie humor, overgoten met een sausje van actie? Dan zit je bij ‘Central Intelligence’ aan het juiste adres. De komische actiefilm uit 2016 heeft hoofdrollen in petto voor Kevin Hart en Dwayne Johnson.

In het verhaal zien we Bob (gespeeld door Johnson) die als tiener een zwaarlijvige nerd was en op school om die reden werd gepest, maar intussen zich opgewerkt heeft tot een getalenteerde CIA-spion. Tijdens een klasreünie loopt hij Calvin (Hart) tegen het lijf, die tegenwoordig als boekhouder door het leven gaat. Tegen wil en dank sleurt Bob zijn ex-klasgenoot mee in een geheime, levensgevaarlijke missie.

‘Central Intelligence’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de catalogus online!

Zondag: Despicable Me 3

In 2010 kwam de animatiefilm ‘Despicable Me’, in het Nederlands ‘Verschrikkelijke Ikke’, uit. De film met de nogal stuntelige slechterik Gru (gespeeld door Steve Carell) en zijn grappige, kleine en gele Minions werd een instant succes. Met ‘Minions’ kwam er wat later een spin-off/prequel, op ‘Despicable Me’ kwamen er twee vervolgfilms.

De tweede vervolgfilm ‘Despicable Me 3’ is nu te zien via Netflix. Daarin zijn Gru en zijn Minions weer terug voor een stevige portie actie. Maar deze keer krijgen ze het gezelschap van niemand minder dan Dru, de tweelingsbroer van Gru! Dru is net iets vrolijker, succesvoller en charmanter dan Gru en wil dolgraag met hem het criminele vak in. Samen zullen ze het in een nieuw avontuur moeten opnemen tegen slechterik Balthazar Bratt.

Ontdek ‘Despicable Me 3’ nu op Netflix. Lees hier meer over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top