'Saint Maud', 'Wonder Woman 1984' en 'Zack Snyder's Justice League' binnenkort in de Proximus VOD-catalogus

Films |

Binnenkort wordt de Video On Demand-catalogus van Proximus aangevuld met enkele filmkleppers van formaat. Want vanaf 29 maart kunnen leden huiveren met de Britse horrorfilm ‘Saint Maud’ en in april worden de fans van het DC-universum in de watten gelegd met de films ‘Wonder Woman 1984’ en 'Zack Snyder's Justice League'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Saint Maud'

In deze religieuze thriller van de Britse regisseur Rose Glass volgen we de jonge verpleegster Maud (Morfydd Clark) die de zorg opneemt van de zieke Amanda (Jennifer Ehle), een voormalige danseres die door haar ziekte maar met moeite het huis uit kan. Ondanks het feit dat Maud enkel de fysieke zorgen van Amanda op zich moet nemen, is ze ervan overtuigd dat ze door een goddelijke kracht is gestuurd om ook Amanda's ziel te redden van de ondergang en dat ten allen prijzen ….

'Saint Maud' is vanaf 29 maart beschikbaar in de Proximus VOD catalogus. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga naar de catalogus online!

'Wonder Woman 1984'

Na lang wachten is het tweede deel van de Wonder Woman-filmserie eindelijk in België te bewonderen. In ‘Wonder Woman 1984’ lijkt Diana Prince (Gal Gadot) haar plaats in de maatschappij te hebben gevonden waarbij ze slechts heel af en toe in de huid kruipt van haar alter ego om mensenlevens te redden. Het leven gaat goed totdat Wonder Woman plots met twee nieuwe vijanden af te rekenen krijgt: Maxwell Lord en Cheetah, twee slechteriken die niets of niemand sparen.

‘Wonder Woman 1984' is vanaf 7 april beschikbaar in de Proximus VOD catalogus. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga naar de catalogus online!

'Zack Snyder's Justice League'

Na flink wat lobbywerk van fans besloten de filmstudio’s en regisseur Zack Snyder om een verbeterde versie van de Justice League-film uit 2017 uit te brengen die meer in lijn ligt met de stripverhalen. Deze heruitgave kreeg de naam ‘Zack Snyder’s Justice League’ mee en werd na re-release in 2021 immens populair bij fans van het genre.

In deze spannende superheldenfilm slaan Bruce Wayne (Ben Affleck) en Wonder Woman (Gal Gadot) de handen in elkaar. De twee willen een team van meta-mensen verzamelen die de wereld zal beschermen tegen een aankomend gevaar dat luistert naar de naam Steppenwolf. Wayne en Wonderwoman worden gelukkig geholpen door Aquaman, Cyborg en the Flash om de plannen van Steppenwolf en zijn baas Daerkseid te dwarsbomen.

'Zack Snyder's Justice League' is vanaf 8 april beschikbaar in de Proximus VOD catalogus. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga naar de catalogus online!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top