Nieuwe originele serie te streamen op Disney+: ‘The Falcon and The Winter Soldier’ van Marvel Studios

Series | De vele fans van het MCU zitten op hete kolen voor nieuwe avonturen van hun favoriete superhelden sinds ‘Avengers: Endgame’. Met de release van de nieuwe reeks ‘The Falcon and The Winter Soldier’ op Disney+ op 19 maart krijgen zij wat ze willen. Sam Wilson (Falcon) en Bucky Barnes (Winter Soldier) beginnen samen aan een wereldwijd avontuur.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Volgend op de gebeurtenissen in ‘Avengers: Endgame’ slaan Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie) en Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan) de handen ineen voor een wereldwijd avontuur waarbij hun talenten - en hun geduld - op de proef worden gesteld in 'The Falcon and The Winter Soldier' van Marvel Studios. Deze gloednieuwe serie wordt geregisseerd door Kari Skogland. De schrijver is Malcolm Spellman. Andere hoofrollen zijn voor Daniël Brühl als Zemo, Emily VanCamp als Sharon Carter en Wyatt Russell als John Walker. Ook andere bekende gezichten uit het Marvel Cinematic Universe maken hun opwachting.
 
De serie belooft in zes afleveringen alle actie en humor te brengen waar de MCU-films voor bekend staan. Voor Marvel-fans wordt de serie ongetwijfeld eentje om duimen en vingers af te likken.
 
De zes afleveringen van ‘The Falcon and The Winter Soldier’ zijn vanaf nu te streamen via Disney+. Klanten van de tv-optie All Stars of All Stars & Sports krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top