Kat Kerkhofs opent in 'Kat Zonder Grenzen' met getuigenissen over een aseksueel leven

Films | Vanaf 10 maart kan je op Play4 'Kat Zonder Grenzen' bekijken. Kat Kerkhofs is de leading lady van dit programma en de afgelopen weken werd er steeds meer gelost over het format. Wat mogen we verwachten in de eerste aflevering?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Kerkhofs, die onlangs aangaf dat het misschien wel tijd is om met haar man Dries Mertens aan kinderen te beginnen, praat over hoe om te gaan met overspel, liefde zonder seks of liefde met een groot leeftijdsverschil. Wat is het geheim van koppels die geloven in vrije liefde? En welke vormen neemt liefde aan in moeilijke tijden?

In de eerste aflevering wordt er al meteen een weinig besproken thema aangehaald: een leven zonder seks.

Een aseksueel leven

Kerkhofs gaat geen enkel taboe uit de weg en ze opent in de eerste aflevering met mensen die ervoor kiezen om zonder seks door het leven te gaan. Daar hebben ze verschillende redenen voor.

Zo praat ze onder meer met Cheyenne, die aseksueel is. Dat wil zeggen dat haar lichaam geen behoefte heeft aan seks en dat ze geen seksuele aantrekking ervaart. Matthias heeft gekozen voor een leven met God en is celibatair. Hij gaat ook zonder seks door het leven. Tot slot is er Ellen, voor wie seks zo pijnlijk is dat het voor haar geen genot is. Ook zij schrapt het veelbesproken item uit haar leven.

Naast deze getuigenissen zit Kerkhofs ook samen met Bekende Vlamingen. In de eerste aflevering gaat zij dieper in op het thema en praat ze openhartig met Axel Daeseleire, Kim Van Oncen, Jani Kazaltzis en Barbara Sarafian over een leven zonder seks.

'Kat Zonder Grenzen' is vanaf 10 maart elke woensdag te zien om 21u30 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top