Wat is er op tv deze week? Proximus Pickx zocht het uit!

Series | Heb je zin om deze week na het werk gezellig in de zetel te ploffen, met de zapper in de hand en een pak popcorn naast je? Dan heb je geluk want Proximus Pickx bladerde door de tv-gids en vond voor jou de beste kijktips van deze week.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Fair Trade

Politie-inspecteurs Walter Wilson (Kevin Janssens) en Robin De Rover (Ella June Henrard) raken langzaam maar zeker hun vertrouwen in het Belgische rechtssysteem kwijt. Na maandenlang onderzoek zien ze talloze drugscriminelen terug vrijkomen door handige advocaten-trucjes en procedurefouten. Ze worden cynischer en kleuren ze zelf ook steeds meer buiten de lijntjes. Hun gedrag leidt tot een machtsstrijd met de meest beruchte drugscriminelen.

Bekijk ‘Fair Trade’ op maandag 8 maart om 22u00 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

De Klas

In het college 'ten Doorn' in Eeklo staat voor één keer leraar Dieter Coppens voor de klas. Zijn les zal dinsdagavond gaan over ‘het belang van vriendschap en sociaal contact in tijden van corona’ en dat is niet toevallig. De leerlingen vertellen meester Coppens hoe hard zij lijden onder de coronamaatregelen. Meester Dieter luistert en geeft aan de hand van verhalen steun en advies aan de jongeren.

Bekijk ‘De Klas’ op dinsdag 9 maart om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!


Fargo

In de jaren vijftig van de vorige eeuw probeert de leider van een Afro-Amerikaanse misdaadorganisatie, Loy Cannon (Chris Rock), zijn plaats op te eisen in de onderwereld van Kansas City. Hij komt tegenover de heersende Italiaanse maffiafamilie te staan en sluit een vredevol, maar broos pact. Onderlinge ruzies en afrekeningen maken de weg vrij voor een nakende bendeoorlog.

Bekijk ‘Fargo’ op woensdag 10 maart om 23u00 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kat Zonder Grenzen

Kat Kerkhofs onderzoekt in deze aflevering van ‘Kat Zonder Grenzen’ hoe verschillend sommige mensen naar seksualiteit kijken. Ze ontmoet langs de ene kant Cheyenne, Matthias en Ellen die bewust zonder seks door het leven gaan. Om de balans in het midden te houden komen ook Axel Daeseleire, Jani Kazaltzis, Barbara Sarafian en Kim Van Oncen hun openhartige kijk op de zaak geven.

Bekijk ‘Kat Zonder Grenzen’ op donderdag 11 maart om 22u50 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

 

Sex and the City 2

Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Samantha (Kim Cattrall) en Charlotte (Kristin Davis) zijn nog steeds dezelfde hartsvriendinnen die dromen van een rijk gevuld en spannend leven. Dat leven lijkt even veraf te zijn wanneer Carrie voelt dat haar huwelijk in een sleur zit, Mirandas baas haar de mond snoert, Samantha in de menopauze terecht komt en Charlotte het zwaar te verduren heeft met het moederschap. Om stoom af te blazen gaan de vier vriendinnen op vakantie naar Abu Dhabi waar hen een leuke verrassing te wachten staat.

Bekijk ‘Sex and the City’ op vrijdag 12 maart om 20u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top