De jury wordt strenger in vijfde Blind Auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’

Films | De vijfde Blind Auditions van 'The Voice van Vlaanderen' hebben voor de juryleden alweer enkele verrassingen in petto. De kandidaten schotelen hen unieke vertalingen en salsaversies van klassiekers voor, maar omdat de teams stilaan gevuld raken, worden de selecties steeds strenger.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met Niels Destadsbader, Koen Wauters én Tourist LeMC in de jury, is het de eerste keer dat de meerderheid van de juryleden Nederlandstalig zingen. Kandidaat Daan weet hoe hij die jury kan paaien, en kiest ervoor om een geheel eigen Nederlandstalige versie van het nummer ‘Love Yourself’ van Justin Bieber te brengen. En dat passeert alvast niet onopgemerkt. “Je hebt iets heel bijzonders gedaan. Je bent namelijk in het Nederlands komen zingen. Dat is iets wat ongeveer niemand hier aandurft”, reageert Koen Wauters. “Super nice! Dat komen we hier echt niet veel tegen dat iemand een nummer brengt met zijn eigen woorden”, volgens Tourist. Maar is dat ook genoeg om een jurylid te overtuigen om te draaien?
 
Zo passeren er nog wel zangers en zangeressen de revue die een nieuwe versie maken van een bestaand nummer. Een van de meest opvallende is Maureen, die ervoor kiest om de klassieker ‘I’m Feeling Good’ te zingen. Maar het shownummer steekt ze dan wel in een salsa-versie. Ze is namelijk afkomstig uit Cuba en houdt van muziek bomvol soul, en die liefde wil ze aan de jury tonen.

Volle teams

Liesbet wordt dan weer uitgeroepen tot de grootste Disneyfanaat van deze editie. Haar favoriete film is ‘Coco’ en onlangs deed ze auditie om mee te zingen in de shows in Disneyland. Met het lied ‘Speechless’ uit de film ‘Aladdin’ hoopt ze ook de jury van ‘The Voice van Vlaanderen’ te overtuigen.
 
De kandidaten zijn weer sterk, maar om ook in de volgende ronde te geraken, moeten ze helemaal uit hun schulp komen. Het is intussen al Blind Audition nummer 5 en dat betekent dat de teams van Natalia, Tourist LeMC, Koen, Niels én 5de coach Laura Tesoro stilaan vol zitten. Alleen de allerbesten zullen nu nog die laatste plaatsjes kunnen bemachtigen. De jury moet streng zijn en hun wegen zijn soms ondoorgrondelijk. “Ik vond het misschien zelfs té mooi gezongen”, zegt Niels na een auditie. “Ik vond het mooi maar ik twijfelde veel te veel”, zegt Natalia dan weer.
 
Wie kan nog een plekje in de volgende ronde van ‘The Voice van Vlaanderen’ verzilveren? Dat komen we vanavond te weten om 20u40.
 
Bekijk ‘The Voice van Vlaanderen’ op vrijdag 5 maart om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Meer nieuws en highlights over 'The Voice van Vlaanderen' vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top