Je favoriete bekende koppels kan je nu ook vinden in de Proximus VOD-catalogus!

Films |
De lente is stilaan weer op komst! De zon schijnt, de vogeltjes zingen en de bloemen bloeien langzaam open. Kortom, de perfecte tijd om het opnieuw te hebben over een van de mooiste zaken die er bestaan: de liefde! Proximus Pickx brengt je daarom van 8 tot 21 maart een selectie films via de Proximus VOD-catalogus waarin de liefde centraal staat en waar de hoofdrollen worden vertolkt door acteurs die een koppel zijn (geweest).

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vicky, Cristina, Barcelona (Penelope Cruz en Javier Bardem)

Vicky (Rebecca Hall) en Cristina (Scarlett Johansson) reizen samen naar Spanje, waar ze in de ban raken van Juan Antonio (Javier Bardem). Plots verschijnt Juan's ex-vrouw, Maria Elena (Penélope Cruz) op het toneel. De voormalige echtgenoten hebben nog steeds een gewelddadige relatie na een scheiding waarbij ze hem bijna vermoordde... In de film komt hun verliefdheid goed tot zijn recht. Dankzij de passie die de twee acteurs deelden in deze romantische komedie van Woody Allen werden Bardem en Cruz een koppel in het echte leven. Tegenwoordig zijn deze Spaanse acteurs 11 jaar getrouwd, ze hebben twee kinderen.
 
'Vicky, Cristina, Barcelona' is vanaf 8 maart beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Twilight (Robert Pattinson en Kristen Stewart)

De 'Twilight'-saga dankt zijn succes ongetwijfeld grotendeels aan de populariteit van zijn hoofdrolspelers. Kristen Stewart speelt Bella, een middelbare scholier die aankomt bij het huis van haar vader in het kleine stadje Forks. Het introverte jonge meisje raakt al snel geïntrigeerd door de knappe en donkere Edward Cullen (Robert Pattinson) uit een mysterieus gezin. Als Bella in de ban raakt van Edward, wordt ze door hem afgewezen hoewel hij ook tot haar aangetrokken lijkt. Ze raakt nog meer geïntrigeerd door Edward en gaat op onderzoek uit naar de jonge man en zijn familie. Gaandeweg ontdekt ze dat Edward en zijn familie in feite vampiers zijn.
 
De twee acteurs, die elkaar op de set hebben ontmoet, wilden lange tijd hun relatie niet officieel bevestigen. Pattinson en Stewart waren gedurende de hele 'Twilight'-saga een koppel, maar gingen uit elkaar in 2012.
 
'Twilight' is vanaf 8 maart beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Gigli (Jennifer Lopez en Ben Affleck)

In deze romantische komedie vertolken Ben Affleck en Jennifer Lopez samen de hoofdrollen. De twee sterren hadden op dat moment een romance en hun liefdesverhaal haalde begrijpelijkerwijs de krantenkoppen. De producers speelden in op deze liefdesrelatie tussen de twee acteurs voor de film 'Gigli'. Larry Gigli is een huurmoordenaar die de opdracht krijgt om een patiënt met een verstandelijke beperking uit een psychiatrisch ziekenhuis te ontvoeren. In zijn missie wordt hij bijgestaan door de jonge Ricki, op wie hij verliefd zal worden.
 
'Gigli' is vanaf 8 maart beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

The Light Between Oceans (Alicia Vikander en Michael Fassbender)

Alicia Vikander en Michael Fassbender vertolken de rollen van Isabel en Tom Sherbourne, een teruggetrokken stel op een Australisch eiland waar Tom vuurtorenwachter is. Op een dag strandt daar een roeiboot met een dode man en een levende baby als enige passagiers. Isabel, die geen kind kan krijgen, wil de baby koste wat kost adopteren. Maar Tom is terughoudend, omdat hij weet dat zijn echte moeder hem ongetwijfeld zoekt. De man zal vervolgens worden verscheurd tussen de keuze voor zijn vrouw en zijn geweten.
 
Dankzij deze film werden de twee hoofdrolspelers ook in het echte leven een koppel. Vier jaar later stapten Vikander en Fassbender in het huwelijksbootje, maar tot vandaag blijven ze nog steeds erg discreet over hun relatie.
 
'The Light Between Oceans' is vanaf 8 maart beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

The Place Beyond the Pines (Eva Mendes en Ryan Gosling)

Ook in deze film speelt Ryan Gosling de rol van een getormenteerde man. Hij kruipt in de huid van Luke, een motorstuntman die buiten zijn wil om in de misdaadwereld belandt. Wanneer hij een zoontje krijgt met een vrouw waarmee hij een onenightstand had, is hij vastberaden om voor het kind te zorgen. Hij kan echter niet financieel rondkomen, dus neemt hij zijn toevlucht tot het plegen van overvallen met zijn motorfiets.
 
Ryan Gosling en Eva Mendes hebben elkaar in 2011 ontmoet op de set van 'The Place beyond the Pines'. Ze staan in Hollywood bekend als een zeer rustig koppel dat hun privacy op prijs stelt. Ze hebben twee jonge dochters.
 
'The Place Beyond the Pines' is vanaf 8 maart beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Deze films met Hollywoodkoppels zijn ook te vinden in de VOD catalogus:
 
- Un Prophète (Tahar Rahim & Leila Bekhti)
- Step Up (Channing Tatum & Jenna Dewan)
- Jeux d’enfants (Marion Cotillard & Guillaume Canet)
- Dream House (Rachel Weisz & Daniel Craig)
- Alfie (Jude Law & Sienna Miller)
- Days of Thunder (Tom Cruise & Nicole Kidman)
- Case 39 (Bradley Cooper & Renée Zellweger)
- Cruel Intentions (Reese Witherspoon & Ryan Phillips)
- Amazing Spiderman (Emma Stone & Andrew Garfield)
- I Know What You Did Last Summer (Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr.)
- Gattaca (Uma Thurman & Ethan Hawke)
- No Mercy (Richard Gere & Kim Basinger)
- Bugsy (Annette Bening & Warren Beatty)
- Wanderlust (Jennifer Aniston & Justin Theroux)
- Green Lantern (Blake Lively & Ryan Reynolds)
- Seven (Brad Pitt & Gwyneth Paltrow)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top