Seizoen 4 van 'Fargo' nu ook te zien op Canvas

Series | Het langverwachte vierde seizoen van de topserie ‘Fargo’ is vanaf vanavond te bekijken op Canvas. Elke woensdagavond zullen twee afleveringen van de lichtjes geschifte misdaadserie te zien zijn op de zender, alsook op VRT NU. Wie de tv-optie Movies & Series heeft, kon het seizoen al gezien hebben.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wie niet genoeg kon krijgen van de wereld waarin ‘Fargo’, de misdaadfilm van de broertjes Coen uit 1994 zich afspeelt, haalt al sinds 2014 zijn hart op met de gelijknamige serie. Elk seizoen daarvan vertelt een nieuw verhaal met nieuwe personages, waarin alles net zoals in de film geleidelijk aan ontspoort op een absurde en gewelddadige manier. Na het derde seizoen, dat in 2017 uitkwam, bleven de fans echter even op hun honger zitten.
 
Het vierde seizoen, met hoofdrollen voor onder anderen Chris Rock, Jessie Buckley en Jason Schwarzman, zou zich afspelen in het Kansas City van de jaren 50 en moest in de eerste helft van 2020 verschijnen. De opnames werden echter geplaagd door de pandemie, waardoor de opnames van de laatste twee afleveringen onder strikte maatregelen moesten doorgaan met social distancing, quarantaines en een bubbelsysteem. Na een noodgedwongen pauze, kon alles dan toch afgerond worden. Een half jaar na de oorspronkelijke releasedatum, kwam seizoen 4 van ‘Fargo’ eindelijk uit.
 
Chris Rock vertolkt de rol van Loy Cannon, een zwarte gangster uit Kansas City in de jaren 50. Hij leidt een groep zwarte Amerikanen die vluchten voor het virulente racisme van de zuidelijke staten van de VS. Zijn ambitie is om niets minder dan een machtige bendeleider te worden. Zoals het de serie betaamt, verloopt dat echter niet zoals gepland. En naar goede gewoonte, is alles “waargebeurd”.

Glansrol voor Chris Rock

Seizoen vier werd, net zoals de drie voorgaande, met een pak lovende kritieken ontvangen, ook al waren enkelingen minder enthousiast over de verandering van decor. De sterke acteerprestaties, niet in het minst van Chris Rock, worden alom geprezen. Hij werd voor zijn rol genomineerd in de categorie ‘Beste Acteur in een serie’ op de Critic’s Choice Awards. Glynn Turman kreeg een nominatie in de categorie ‘Beste Bijrol’.
 
Bij ons zal het nieuwe seizoen van de serie nu te zien zijn op Canvas, al zullen fans best laat moeten opblijven om live te kunnen kijken. Voor klanten van Proximus die de tv-optie Movies & Series hebben, is dat geen probleem. Zij konden al sinds 5 oktober van het nieuwste seizoen van ‘Fargo’ genieten. Wie zijn geheugen wil opfrissen om zo alle referenties naar de vorige seizoenen meteen te snappen, kan op Netflix kijken naar de eerste drie seizoenen van de topserie.
 
Bekijk ‘Fargo’ elke woensdag om 22u10 en 23u15 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Geen kans missen om een topserie in première te zien? 
Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

De eerste drie seizoenen herbekijken? Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top