Welke celebritykoppels kregen hulp van cupido?

Films |

Ook celebrities hebben, net als iedereen, af en toe een duwtje in de rug nodig op het vlak van liefde. Wist jij dat bij sommigen van de meest bekende liefdesverhalen ook een matchmaker aan bod kwam? Proximus Pickx ging op onderzoek uit en vond bekende koppels die hulp kregen van een al dan niet bekende cupido.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maggie Gyllenhaal en Peter Sarsgaard

In 2002 leerde Maggie Gyllenhaal acteur Peter Sarsgaard kennen: een goede vriend van broer Jake Gyllenhaal. Jakes vriend maakte een enorme indruk op Maggie en dat was blijkbaar wederzijds. Het koppel begon onmiddellijk te daten en is sindsdien een koppel. In 2006 kregen ze hun eerste dochter, in 2009 trouwden beide tortelduifjes in Italië en in 2012 kregen ze opnieuw een dochter!

Cameron Diaz en Benji Madden

Nadat Cameron Diaz al enige tijd de stekker uit de relatie met superster Justin Timberlake had getrokken, vond goede vriendin Nicole Richie het welletjes geweest. Haar man had een broer (Benji) en die was nog steeds single, net als Diaz. Benji en Diaz leerden elkaar beter kennen op Camerons eigen barbecue dankzij Nicole en de vonk sloeg over op het eten... en elkaar. In 2015 begonnen de twee te daten en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Kristel Verbeke en Gene Thomas

Deze voormalige zangeres van K3 leerde Gene Thomas kennen via de muziek van de band X-Session. De dancemuziek was niet Kristels smaak, maar toen ze Gene een akoestisch nummer hoorde brengen was ze helemaal weg van de man. Gene had langs zijn kant ook een oogje op Kristel en het is via een danser van X-Session dat de twee nummers konden uitwisselen. De rest is, zoals u wel weet, geschiedenis.

 

Stanley Tucci en Felicity Blunt

Stanley Tucci stond in 2012 op de set van ‘The Devil Wears Prada’ waar hij de Britse actrice Emily Blunt ontmoette. Kort na de opnames, op de wereldwijde première van de film, ontmoette de acteur ook de zus van Emily Blunt, genaamd Felicity. De acteur, zijn toenmalige vrouw Kate en Felicity konden het goed met elkaar vinden want ook na het overlijden van zijn vrouw Kate, is de band hecht gebleven. Dat bewijzen enkele foto’s op het internet toch. Daarop zien we hoe Felicity en Stanley samen door het leven gaan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top