De nieuwe programma's van dit voorjaar: 'De Bachelorette', docu over de aanslagen en de grootste prijs ooit

Films | Ook dit voorjaar kan je met gerust gemoed naar VTM, Eén of de Play-zenders kijken. Er worden weer heel wat programma’s gelanceerd en Proximus Pickx geeft een stand van zaken. Dit mag je de komende maanden op je scherm verwachten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Terugblik op de aanslagen in Brussel

Bij Eén hebben ze hun huiswerk gemaakt en er zitten enkele interessante programma’s in de pijplijn. In 'De Kemping' starten negen jongeren, die door tal van problemen moeilijk werk vinden, samen met Tijs Vanneste vanuit het niets een camping op en baten ze die uit. Kobe Ilse gaat in '#weetikveel' op zoek naar verrassende weetjes. Hij kruipt doorheen een geheime tunnel in de Senaat, bezoekt een geheim datacentrum in België enzovoort. Het programma is gebaseerd op en geïnspireerd door het succesvolle gelijknamige Radio 1-programma en de populaire podcast.

Reizen is in coronatijden tot een absoluut minimum herleid en in 'Dwars door de Middelandse Zee' neemt Arnout Hauben je toch een beetje mee op avontuur. Van west naar oost, van Gibraltar naar Jeruzalem. Met aanstekelijk enthousiasme reist hij langs bekende en minder bekende eilanden en gaat hij op zoek naar het verhaal van de mensen die in en met de Middellandse Zee leven. In het nieuwe ‘Zorgen voor mama’ praat Kristel Verbeke dan weer met zes moeders die laten zien en voelen wat het betekent om in armoede te leven.

De documentaire ‘Salah’ ligt ook op jullie te wachten. Eric Goens vertelt vijf jaar na de aanslagen in Brussel het levensverhaal van terrorist Salah Adbeslam. Met ‘En toen was het stil’ is er nog een documentaire over deze trieste dag in de Belgische geschiedenis. Met ‘De Klas’, ‘De wonderjaren’, ‘Waar is Mark’ en een vierdelige docureeks over ‘FC De Kampioenen’ is de agenda stevig gevuld bij Eén.

 '#weetikveel' is vanaf 22 februari elke maandag en donderdag te zien om 21u25 op één of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Dina Tersago en Axel Daeseleire

VTM heeft ook een hele boterham weten klaar te maken. Dina Tersago geeft in 'Huis Gemaakt' de grootste prijs ooit weg: een eigen huis. Axel Daeseleire gaat in ‘De Erfgenaam’ op zoek naar ongeclaimde erfenissen en Eric Goens keert met bekende Vlamingen terug naar de schoolbanken in ‘Later Als Ik Groot Ben’. ‘Camping Coppens’ volgt het avontuur van Staf Coppens en zijn gezin in Zweden en nog een Coppens - Mathias - maakt zijn debuut als quizmaster. Jens Dendoncker toetst in ‘Da’s Liefde!’ de wetenschap over de liefde aan de praktijk. En dan is er ook de gloednieuwe spelshow ‘Game of Talents’, waarin Julie Van den Steen haar debuut maakt als host.

Met ‘Flikken BXL’ worden de agenten in Brussel gevolgd en in ‘De Kust’ volgt men de hulpdiensten die er een oogje in het zeil houden. Daarnaast zijn er ook nieuwe seizoenen van
  • 'The Voice van Vlaanderen',
  • 'Blind Getrouwd',
  • 'Liefde voor Muziek',
  • 'LEGO Masters',
  • 'Op Interventie',
  • 'Groeten Uit'
  • 'Wat Een Jaar!'
  • 'Familie'

Elke Clijsters op zoek naar de ware liefde

Bij Play, dat al uitpakte met ‘Big Brother’, is ‘De Bachelorette’ hét programma waarmee ze willen uitpakken. Elke Clijsters, zus van Kim, zoekt naar haar ideale partner. De 35-jarige Limburgse zal uit een hele groep mannen de ‘ware’ moeten kiezen.

Daarnaast is er dit voorjaar met ‘Leef!’ nog een gloednieuw en pakkend programma te zien met James Cook. Hij vervult de laatste wens van een aantal mensen die door ziekte nog maar enkele maanden hebben te leven. Met ‘De Mol’, ‘De Container Cup’, ‘Blind Gekocht’ en ‘Gert Late Night’ mogen de kijkers ook nieuwe seizoenen van enkele vaste waarden verwachten.

'De Bachelorette' is vanaf 18 februari elke donderdag te zien om 20u30 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top