Vis uit welke Belgische artiest jij bent met Proximus Pickx

Muziek | Omdat vandaag de Week van de Belgische Muziek start en omdat Proximus Pickx de hele maand februari artiesten van eigen bodem in de verf zet, kan je vanaf nu met onze eigen Instagramfilter uitvissen op welke Belgische artiest jij het meest lijkt. Gebruik de filter, deel de resultaten met je volgers en steek zo onze muziekindustrie een hart onder de riem!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Proximus Pickx lanceert vandaag naar aanleiding van de Week van de Belgische Muziek en Belgian Music Month een nieuwe filter op Instagram. In samenwerking met Kaart Blanche, de makers van de populaire filter ‘Which Kardashian are you?’, ontwikkelde Proximus Pickx de gezichtsfilter die voor jou bepaalt of je nu meer een Angèle of een Stromae bent.

Hoe te gebruiken op Instagram?
 
Ga naar de Instagrampagina van Pickx NL (en volg ons, mocht je dat nog niet doen). Tik op "effecten" en selecteer de filter. Klik op "nu proberen". Tik dan op het scherm om de filter te starten. Tag ons in je video door @proximuspickx_fr en @proximuspickx_nl erbij te plaatsen. Dan kan je de video opslaan en delen in je verhaal en zo aan al je volgers laten weten welke Belgische artiest de filter voor jou heeft gekozen.
 
Of open je eigen stories en swipe naar rechts tot je ze zoekfunctie ziet. Zoek de filter met de trefwoorden “Belgian artist” en selecteer de filter van Proximus Pickx. Klik op "nu proberen" en volg dan dezelfde stappen als hierboven.

Volg deze link via een mobiel toestel om de filter te vinden op Instagram!

Ontdek meer over de artiesten uit de Instagramfilter:
Angèle
Natalia
Stromae
Charlotte de Witte
Lous and the Yakouza
Niels Destadsbader
Sandra Kim

Loïc Nottet
Lost Frequencies
K3


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top