'The Voice van Vlaanderen' is terug met Niels Destadsbader en Tourist LeMC als nieuwe coaches

Muziek |

Vanaf vanavond kan muziek- en televisieminnend Vlaanderen opnieuw genieten van een nieuw seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’. Daarin maken Niels Destadsbader en Tourist leMC voor het eerst hun opwachting als coach. Verder zullen de uitzendingen van de blind auditions er ook opmerkelijk anders uitzien.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

De opnames van die blind auditions werden namelijk samen met diezelfde audities van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ opgenomen. Die programma’s werden in maart en november 2020 uitgezonden, maar de opnames dateerden al van januari 2020. Voor wie het niet meer weet: op dat moment lachten we nog met het coronavirus, dat toen in Azië hevig huishield … De tribunes van die opnames zaten dus afgeladen vol en coach Natalia had nog een bolle buik. Ze was toen namelijk nog zwanger van haar dochter Bobbi-Loua die intussen tien maanden oud is.

 

Dromen realiseren

Hoewel Natalia en Koen Wauters de zetels in de studio van ‘The Voice’ al gewoon zijn, maakt de kijker ook kennis met twee nieuwe coaches. Vooreerst zou Bart Peeters coachen, maar die moest verstek laten gaan omdat hij toen heel wat concerten in de Lotto Arena op het programma had staan. Alex Callier van Hooverphonic deed dan weer niet mee omdat hij met zijn band een deelname aan het later geannuleerde songfestival voorbereidde.

In hun plaats komen Tourist LeMC en Niels Destadsbader. In een interview aan Het Nieuwsblad omschreef Tourist het programma als een manier om dromen van anderen te realiseren: “Dit is nieuw voor mij. Waarom ik dit wou doen? Omdat 'The Voice' muziek ademt. Muziek domineert ook mijn leefwereld. Het doet me leven. Ik weet wat het is om een droom te hebben en die te kunnen beleven. Wat is er leuker dan te kunnen meewerken aan het realiseren van dromen van anderen?” Niels Destadsbader is dan weer razend populair door de karrevracht aan hits die hij de laatste jaren keer op keer uitbrengt. Zorgt zijn populariteit ervoor dat hij met de sterkste deelnemers gaat lopen?

‘The Voice van Vlaanderen’, is vanaf 5 februari op VTM of waar je ook bent te bekijken via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top