Proximus brengt je vanaf vandaag het beste uit de LGBT+-gemeenschap met OUTtv!

Films |
Momenteel zijn televisieprogramma's over de LGBT+-gemeenschap in het Vlaamse medialandschap op één hand te tellen. Daar komt verandering in dankzij Proximus, want vanaf vandaag maakt OUTtv deel uit van ons basispakket! Deze lifestyletelevisiezender brengt je de beste LGBT+-programma's en documentaires. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

OUTtv onderscheidt zich met internationaal succesvolle televisieprogramma's, spannende series met een LGBT+-thema, gay romcoms, films en zelfgemaakte programma's. Dit televisiekanaal biedt ook een stevige brok kwalitatieve documentaires aan over de LGBT+-gemeenschap, van 'Coming OUT to Class' tot 'Weg van de Kerk'.
 
Natuurlijk kan je ook kijken naar diverse hit-series zoals 'RuPaul’s Drag Race', 'Looking', 'Fire Island', 'Finding Prince Charming', 'Shade Queens of NYC', 'Cucumber & Banana', 'Queer as Folk', 'Hot in Cleveland', 'Vicious', 'Lipservice' en 'Drag Race Thailand'.

Diversiteit

OUTtv draagt diversiteit hoog in het vaandel en brengt regelmatig verslag uit van nationale en internationale LGBT+-evenementen, filmfestivals en andere gebeurtenissen in de community. 
 
De zender kijkt bovendien verder dan de Engelstalige wereld en toont ook programma's als 'Praia do Futuro'  en 'L'Inconnu du Lac' op de buis. Veel van deze programma's en films zijn al gescreend en goedgekeurd op verschillende filmfestivals en in het gerenommeerde Filmhuis Den Haag, dus de kwaliteit van de programmatie is bewezen.

Internationaal

OUTtv bestaat ondertussen al 12 jaar en begon in Nederland als een samenwerking met het Canadese OUTtv. Inmiddels kan je OUTtv al bekijken in talrijke Europese landen als Nederland, Zweden, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland en Israël.
 
Vanaf vandaag 1 februari komen daar ook Vlaanderen en Brussel bij, want Proximus biedt dit kanaal aan in haar standaardpakket. Als je in Vlaanderen woont, stem je af op kanaal 94. In Brussel toets je 344 op je afstandsbediening in voor de beste LGBT+-programma's.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top