De meest verrassende bekende vriendenduo’s

Muziek | Van Ed Sheeran en Courteney Cox tot Meryl Streep en 50 Cent, van Miley Cyrus en Dolly Parton tot Jennifer Aniston en Selena Gomez, vriendschappen tussen sterren zijn soms verrassend en onverwacht ... Proximus Pickx heeft een paar artiesten gevonden van wie je vast niet wist dat ze zo’n hechte vriendschap hadden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ed Sheeran en Courteney Cox

Ed Sheeran en Courteney Cox zijn al vele jaren goede vrienden. Toen Ed nog niet de beroemde zanger was die we nu allemaal kennen, had de Britse man toch al een paar sterren als vrienden, waaronder Courteney Cox. Het was tijdens een reis naar Los Angeles in 2013, in het begin van zijn carrière, dat Ed door gemeenschappelijke vrienden werd uitgenodigd voor een door Courteney georganiseerd feestje. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.
 
Ed Sheeran verbleef vaak in de villa van de actrice tijdens zijn reizen naar Los Angeles. Daar heeft hij het leven van Courteney helemaal veranderd. Hij stelde haar voor aan de liefde van haar leven: Johnny McDaid, de zanger van Snow Patrol. De twee zijn al bijna 8 jaar verloofd.

Jennifer Aniston en Selena Gomez

De actrices van de cultserie ‘Friends’ houden er wel graag verrassende vriendschappen op na. Zo is Jennifer Aniston, voor altijd bekend als Rachel, een belangrijke vertrouwenspersoon voor Selena Gomez. Ondanks een leeftijdsverschil van 22 jaar, zijn de twee Hollywoodsterren onafscheidelijk. Ze hebben dezelfde manager en zo lukte het Selena om haar grote idool te ontmoeten. Al had ze toen niet verwacht dat Jennifer ook dol zou zijn op haar en er een hechte vriendschap zou ontstaan.
 
Sindsdien is de moederlijke vriendschap een steunpilaar geworden in het leven van de zangeres. Vooral tijdens haar breuk met Justin Bieber heeft ze kunnen rekenen op Jennifer Aniston.
 

Meryl Streep en 50 Cent

De meest verrassende vriendschap is waarschijnlijk die tussen Meryl Streep en 50 Cent. Ondanks de 26 jaar die hen scheiden, kunnen de iconische actrice en de bad boy rapper heel goed met elkaar opschieten. Ze ontmoetten elkaar bij een NBA-wedstrijd in 2014.
 
De twee zaten samen op de eerste rij en hebben het hele spel door gepraat en gelachen. 50 Cent legde haar zelfs enkele spelregels uit, aangezien het Meryls eerste basketbalwedstrijd was. Na afloop gingen ze samen op de foto met Kobe Bryant. 50 Cent heeft altijd benadrukt dat de actrice een sterk aura uitstraalt en dat hij dat bewondert.
 

 

Miley Cyrus en Dolly Parton

Dolly Parton heeft niet alleen een sterke vriendschap met Miley Cyrus, wist je dat ze eigenlijk haar meter is? Toen Billy Ray Cyrus, Mileys vader, zijn grote hit 'Achy Breaky Heart' uitbracht, begon hij samen te werken met Dolly. “We kwamen meteen goed overeen”, legt ze uit in een interview, waarna ze de Cyrus-familie nooit meer uit het oog wilde verliezen.
 
"We waren allebei plattelandskinderen. Toen Miley werd geboren, zei ik tegen mezelf: Ze moet mijn peetdochter zijn.” Sindsdien is de zangeres aanwezig op alle grote momenten in Mileys leven en geeft ze ook advies in moeilijke tijden. Ze hebben ontelbare keren samen op het podium gestaan en Dolly zong zelfs een duet met haar petekind op haar album 'Christmas on the Square'.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top