Deze beroemdheden kregen ineens heel wat aandacht van het andere geslacht

Films | Soms krijgen schermgezichten na een rol of passage op de televisie ineens wel heel veel (al dan niet gewenste) aandacht van aanbidders. De ene wordt gebombardeerd tot sekssymbool, de andere moet zijn dagen vullen met het afwimpelen van avances. Dit zijn enkele spraakmakende voorbeelden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Matthias Schoenaerts

In eigen land kennen we hem natuurlijk al langer, maar ook internationaal is Matthias Schoenaerts intussen bekend geworden. In de recente remake van ‘La Piscine’ genaamd ‘A Bigger Splash’ is hij te zien naast Tilda Swinton en Dakota Johnson. Met die rol werd de acteur waarlijk een internationaal sekssymbool. Wij hadden hem in eigen land al met ontbloot en lichtjes overwerkt torso kunnen bewonderen in ‘Rundskop’, en zelfs in volle glorie in ‘My Queen Karo’.

Lotte Vanwezemael

Sinds Lotte Vanwezemail, a.k.a. Seksuolotte, een bekend gezicht is geworden, krijgt ze af te rekenen met een stortvloed aan ongewenste benaderingen. De seksuologe dook op als experte in ‘Blind Getrouwd’, deed mee aan ‘De Slimste Mens’, beantwoordt vragen van MNM-luisteraars en is erg actief op sociale media. Op diezelfde sociale media lijken nogal wat mannen te denken dat ze, omwille van het beroep van Vanwezemael, haar met oneerbare voorstellen mogen benaderen. Think again, want de seksuologe kan de aandacht maar moeilijk op prijs stellen. Ze dient heel wat aanbidders van antwoord met een dosis humor en een kwinkslag, maar liet ook weten dat ze al een klacht indiende tegen een vijftigtal gebruikers van sociale media.

Drew Barrymore

Deze actrice gaf op 7-jarige leeftijd een gezicht aan het kleine zusje van Elliot in ‘E.T. the Extra-Terrestrial’ en veranderde haar imago sindsdien regelmatig. De carrière van de actrice begon veelbelovend, maar zou naast hoogtepunten ook enkele dieptes kennen. De kindster experimenteerde op jonge leeftijd al met alcohol en drugs.
 
Na een verblijf in een ontwenningskliniek gaf de actrice een doorstart aan haar carrière. In de jaren 1990 en 2000 verwierf ze zelfs de status van sekssymbool. Ze was te zien in romcoms als ‘The Wedding Singer’ en ’50 First Dates’, en poseerde in dezelfde periode in bladen als Playboy in 1995. In 2007 werd ze nog verkozen tot een van de mooiste vrouwen ter wereld door het magazine People.

Alexandra Breckenridge

Deze actrice is al veel langer een mooie verschijning op het scherm, maar het is sinds haar rol als sexy dienstmeid in ‘American Horror Story’ dat ze de mannen van zich af moet slaan. De actrice verklapte onlangs in een interview dat ze naar aanleiding van die rol avances kreeg van verschillende mannelijke acteurs. Namen wil ze niet noemen. Een van de mannen nam bijvoorbeeld contact op met haar agent onder het voorwendsel dat hij graag met haar wilde samenwerken, maar zodra ze even hadden samengezeten, begon die haar onophoudelijk te sms’en. Intussen kennen we de actrice ook van series als ‘The Walking Dead’, ‘This is Us’ en ‘Virgin River’.

Chris Hemsworth

Voor hij zijn stempel drukte op Hollywood was Chris Hemsworth al een bekend gezicht in zijn thuisland Australië. Als jongeman verscheen hij enkele jaren in populaire televisieseries, maar het is pas door zijn rol als superheld Thor in 2009 dat Hemsworth een sekssymbool werd. Voor de rol werkte hij hard aan zijn fysiek en kweekte hij zo’n tien kilo aan spiermassa. Pech voor wie een kans wil wagen: de acteur is sinds 2010 gehuwd en heeft drie kinderen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top