Wat je niet wist over Angèle

Muziek | Angèle is en blijft de Belgische popster van het moment. De Brusselse scoort hit na hit in binnen- en buitenland en dat met amper 25 levensjaren op de teller. Ze is eveneens een van de gezichten van de nieuwe Instagram- en Facebookfilter van Proximus Pickx. Hieronder kan je vast nog iets bijleren over de zangeres!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nood aan erkenning

Ze heeft het nooit verborgen, Angèle is een beetje bang voor roem en de gevolgen ervan. Hoewel ze zich al bijna vijf jaar in een mediawervelwind bevindt, verbergt de Brusselse niet dat ze door iedereen geliefd wil worden. Een behoefte aan erkenning die een zekere kwetsbaarheid verraadt. Maar het is net die kwetsbaarheid die de zangeres menselijk maakt.

Fan van Beyoncé

Van alle kunstenaars die haar inspireren, heeft Beyoncé misschien wel de belangrijkste plaats in Angèles hart. De Amerikaanse zangeres is duidelijk een van de rolmodellen van onze landgenote. Angèle aarzelt nooit om daarop te wijzen, zoals ze deed toen haar eerste album, ‘Brol’, werd uitgebracht.

Dochter van muzikanten

In Angèles familie ben je muzikant. De zangeres speelt namelijk ook piano en heeft dat talent te danken aan haar vader, de zanger Marka. De bekende zanger en vader van Angèle is ook de echtgenoot van een andere kunstenaar: Laurence Bibot. Samen hebben ze een band: Monsieur et Madame. De appel is duidelijk niet ver van de boom gevallen.

Muze van Chanel

Hoewel Angèle vooral talentvol is, kan ze ook rekenen op haar goede looks. Geen wonder dat Chanel haar de kans bood om een van haar muzen te worden. Tot nu toe is ze te zien in de reclamecampagne voor de zonnebrilcollectie Eyewear lente-zomer 2020 van het Franse luxemerk.

Kleine rol in ‘La Flamme’

Degenen die de serie ‘La Flamme’ hebben bekeken, zullen verrast geweest zijn door de plotse verschijning van Angèle. De zangeres speelt enkel in de eerste aflevering en haar gezicht wordt pas op het einde onthuld. Waarom? Omdat ze gedurende de hele aflevering een gigantisch pandakostuum draagt. Voor alles een eerste keer.

Volg deze link via een mobiel toestel om de filter te vinden op Instagram!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top