Tom Holland spant zijn web steeds steviger rondom ‘Spider-Man’

Films | Vanavond kan je om 20u35 op VTM 3 'Spider-Man: Homecoming' bekijken. Tom Holland kruipt er in het pak en de 24-jarige Britse acteur is uitgegroeid tot de 'beste Spider-Man ooit'. Het einde is nog niet in zicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met deze film kende Holland zijn grote doorbraak in Hollywood en de acteur kreeg bijzonder veel lof voor zijn speelse en frisse vertolking van de superheld, waardoor velen hem aanzien als de beste Spider-Man ooit.

Acteurs als Tobey Maguire en Andrew Garfield, die voordien als 'Spider-Man' naar buiten kwamen,  zullen het minder graag horen. Toch was de filmzoen van Maguire, wanneer al hij hangend aan zijn web een kus geeft aan MJ, iconisch en dat kon Holland nog niet evenaren. Er komen nog kansen genoeg...

De Avengers geven hem een boost

Het grote succes van Holland heeft ook te maken met de de zeer succesvolle filmreeks rondom de 'Avengers'. Hij was te zien in 'Captain America-Civil War', 'Avengers: Infinity War' en 'Avengers: Endgame'.

Die films waren een enorm succes en gaven de carrière van Holland, die er steeds nadrukkelijker in verscheen, een stevige boost. In 2019 volgde er met 'Spider-Man: Far From Home' nog een tweede film met hem in het pak.

Grote plannen van Marvel

De fans kijken nu alvast uit naar de december 2021. Dan verschijnt de derde film met Holland als de 'spinnenman' en daar zal het niet stoppen. Marvel wil van 'Spider-Man' immers zijn nieuwe ster maken, nadat Iron Man (Robert Downey Jr.) and Captain America (Chris Evans) van het toneel zijn verdwenen. Holland moet de opvolger en leider worden van de nieuwe serie superhelden die er zitten aan te komen. Thor en de Guardians of the Galaxy maken daar ook deel van uit.

Marvel wil Holland na ‘Spider-Man 3’ nog in drie andere films van deze serie laten verschijnen en ook nog in drie andere films met verschillende superhelden. Zijn broodje is dus gebakken, al zal het niet makkelijk worden om nadien nog een andere richting in te slaan als acteur.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top