5 redenen waarom we Jennifer Aniston niet willen missen!

Films |

Verdwijnt Jennifer Aniston binnenkort van het grote scherm? Diverse bronnen claimen dat de Hollywoodster er in ieder geval over nadenkt. Proximus Pickx vond alvast vijf redenen waarom we Jen zouden missen.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

1) Sublieme vertolkingen

Jennifer Aniston zal voor altijd herinnerd worden als Rachel van ‘Friends’. Toch heeft ze ook heel wat andere rollen op haar naam staan en daarbij schuwde ze ook de iets ernstigere rollen niet. Denk maar aan de film ‘Cake’ (2014) waarin ze een vrouw speelt die worstelt met psychische problemen. De pers en critici waren lovend!

 

2) Openheid

Jennifer Aniston deelde al heel wat geheimen met de wereld. Zo vertelde ze in 2015 dat ze een enorme schrik heeft van water en dat ze soms worstelt met haar dyslexie. Als dat nog niet genoeg is, deelde Aniston ook dat ze jarenlange hulp nodig had van een therapeut om persoonlijke gebeurtenissen te verwerken. Met haar openheid doorbreekte ze eigenhandig het taboe rond mentaal welzijn.

3) Ze weet van wanten

Als tiener zat Aniston niet stil: ze was even fietskoerier in New York, ze nam tele-enquêtes af, ze werkte in bars en cafés en ze schepte ijsjes. Dat alles heeft haar ongetwijfeld gesterkt in het leven en haar broodnodige ervaringen gegeven.


4) Waardig, ook in moeilijke momenten

Ondanks haar sterrenstatus kon de hele wereld meevolgen hoe Aniston verscheurd werd door haar scheiding met Brad Pitt. Paparazzi maakte talloze foto’s van haar en journalisten schreven magazines vol over hoe Aniston de draad opnieuw moest opnemen. Toch liet Aniston, zelfs in haar meest moeilijke momenten, haar meest waardige kant tonen aan vriend en vijand. Chapeau, Jennifer!

5) ‘Het Rachel’-kapsel

Midden jaren ‘90 was het kapsel van Rachel uit Friends misschien wel bekender dan de serie. Miljoenen vrouwen eisten bij hun kapper hetzelfde kapsel dat Aniston voor meer dan zes maanden had. Zelf vond ze het kapsel "verschrikkelijk". Aniston verklaarde in diverse Amerikaanse media dat ze de ‘Rachel-coupe’ “het lelijkste kapsel” vond dat ze ooit had gezien.

 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top