Ben Crabbé start ambitieus aan 'De Slimste Mens ter Wereld'

Films | De start van een nieuwe week betekent ook weer een nieuwe aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Presentator Erik Van Looy ontvangt vanaf vanavond weer enkele gasten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ella Leyers zit al aan acht deelnames en doet het voorlopig bijzonder goed. Ze speelde al vier keer een finale, maar de actrice wist zich telkens staande te houden. Zo is ze ondertussen bezig aan een straffe reeks. Met VRT-journalist Riadh Bairi, al goed voor drie deelnames, kreeg ze er een zeer zware concurrent bij en hij toonde al dat hij over bijzonder veel kennis beschikt.

Derde deelname Ben Crabbé

De week start met een nieuwkomer: Ben Crabbé. Al moeten we niet meer echt over een ‘nieuwkomer’ spreken, want de ‘Blokken’-presentator neemt al voor de derde keer deel aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. In zijn allereerste editie bleef hij steken op vier afleveringen, maar in 2010 pakte hij uit met acht deelnames. In de finaleweek strandde hij op een vierde plaats. Derde keer, goede keer?

Crabbé wil de stijgende lijn verder trekken en gaat voor de winst. Met Ella Leyers en Riadh Bairi als tegenstanders gaat hij meteen een hoog niveau moeten halen. Pikant detail: Ben Crabbé vervangt Marc Van Ranst, die het met de huidige coronacrisis te druk heeft en zijn deelname moest annuleren. De viroloog is volgend jaar wel van de partij.

De ‘Slimste Mens ter Wereld’, van maandag tot donderdag om 21u40 op VIER.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top