'The Mandalorian' seizoen 2 nu beschikbaar op Disney+

Series | Proximus Pickx is verheugd het nieuwe seizoen van de met meerdere Emmy's bekroonde Disney + Original te mogen aankondigen. 'The Mandalorian' seizoen 2 gaat in première op 30 oktober 2020 en is exclusief te bekijken bij Disney+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wie het eerste seizoen van 'The Mandalorian' nog niet heeft bekeken, kan de afleveringen bekijken op Disney+.

Disney+, de plaats om Disney Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic te streamen, werd vorige maand gelanceerd in België. Proximus biedt haar 'TV All Stars' en 'All Stars & Sports'-klanten 1 jaar lang toegang tot Disney+ en dat zonder meerkost. Dus wees er als de kippen bij en activeer je account vandaag nog!

Wie meer informatie over het aanbod wil, kan hier terecht.

In het tweede seizoen zetten The Mandalorian en Baby Yoda hun tocht verder. Op hun weg doorheen een gevaarlijk melkwegstelstel in de tumulteuze periode na de val van het Galactic Empire treffen ze nieuwe vijanden en maken ze nieuwe bondgenoten.

In "The Mandalorian" schittert Pedro Pascal, naast gaststerren als Gina Carano, Carl Weathers en Giancarlo Esposito. De regisseurs voor het nieuwe seizoen zijn onder meer Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed en Robert Rodriguez. Showrunner Jon Favreau doet ook dienst als uitvoerend producent samen met Dave Filoni, Kathleen Kennedy en Colin Wilson en Karen Gilchrist en Carrie Beck fungeren als co-uitvoerend producent. De schrijvers voor het nieuwe seizoen zijn Jon Favreau, Dave Filoni en Rick Famuyiwa.

'The Mandalorian' gaat in première op 30 oktober 2020, exclusief op Disney+.

Bekijk de volledige trailer hieronder:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top