‘De Slimste Mens ter Wereld’: vijf interessante debutanten

Films | 34 kersverse kandidaten staan klaar om vanaf 12 oktober mee te dingen naar de titel van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ 2020. Het deelnemersveld is divers, met heel wat terugkerende oud-strijders en nieuwe gezichten die de rest wel eens het nakijken kunnen geven. Dit zijn enkele van de debutanten die wij alvast in het oog houden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Céline Van Ouytsel

Begin dit jaar werd ze uitgeroepen tot Miss België. Ze is de allereerste miss die tijdens haar miss-jaar komt meespelen in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Van Ouytsel is een kandidate waarmee zeker rekening gehouden moet worden. De clichés van ‘dom blondje’ kunnen zeker de prullenbak in, want ze heeft een diploma Rechten op zak. Een kandidate om ‘u’ tegen te zeggen.

Conner Rousseau

De 27-jarge sp.a-voorzitter had de afgelopen maanden heel wat werk met de regeringsvorming. Rousseau staat symbool voor de nieuwe, jonge politieker die voor frisse ideeën kan zorgen. Hij is ook niet vies van wat tv-aandacht, want Rousseau werd al eens door Eric Goens gevolgd in ‘De Zomer Van’. Rousseau wordt aanzien als een outsider voor de eindzege, maar heeft hij de afgelopen weken en maanden wel genoeg tijd gehad om zich voor te bereiden?

Hans Vanaken

Net als bij Miss België wordt er bij voetballers nog al eens vaak gedacht dat er weinig ‘brains’ aanwezig zijn. Veel show, weinig diepgang. Althans, zo luiden de clichés. Hans Vanaken is een sober persoon naast het veld, op het veld schittert hij bij Club Brugge. Hij hoopt alvast beter te doen dan goede vriend Jelle Vossen, die vorig jaar van de partij was.

Nora Gharib

Vlaanderen maakte kennis met haar toen ze deelnam aan ‘K3 zoekt K3’. Ze liet daar een goede indruk achter, maar Klaasje, Marthe en Hanne kregen de voorkeur. Nora vond echter haar weg als actrice en deed onder meer mee in ‘Patser’. Met Nora verwelkomt Erik Van Looy alvast een pittige dame, die onlangs in ‘Gert Late Night’ aangaf dat ze zich niet had voorbereid voor de quiz. Misschien het begin van een tactisch steekspel?

Marie Verhulst

Marie stapte helemaal uit de schaduw van broer Victor en vader Gert. Beiden deden al mee aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en ze deden dat zeker niet onaardig. Marie vierde haar doorbraak in ‘Ghost Rockers’ en sinds 2019 is zij het nieuwe baasje van Samson. Gaat ze in deze editie tonen dat ze ten huize Verhulst ook de baas is in ‘De Slimste Mens ter Wereld’? Erik Van Looy denkt dat ze door de tips van vader en broer wel eens heel goed voorbereid zou kunnen starten.

Eerder stelden we jullie al vijf andere interessante kandidaten voor. Let the games begin!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top