Het wordt weer ingewikkeld in seizoen 2 van #hetisingewikkeld

Series | Vanavond kan je op VIER terecht voor seizoen 2 van #hetisingewikkeld. Het was even wachten op de vervolgreeks, nadat seizoen 1 in 2017 uitkwam. En ja, spoiler alert: Lien (An Miller) en Peter (Ben Segers) zijn nog steeds gescheiden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor het eerste seizoen van de serie '#hetisingewikkeld' haalde VIER de mosterd in Scandinavië, bij het Deense ‘Bedre Skilt end Aldrig’ (in het Engels ‘Splitting up Together’). In de Vlaamse versie maakten we kennis met Lien en Peter. Een koppel met twee kinderen, dat uit elkaar was gegroeid. Lien nam de moedige beslissing om te scheiden en uiteindelijk legde Peter zich daarbij neer. Toch wilden ze de kinderen zo veel mogelijk ontzien en namen ze de opmerkelijke beslissing om de ene week één iemand met de kinderen in hun huis te laten wonen, terwijl de andere partij haar intrek nam in een mini­appartement in de kelder. Dat leverde interessante complicaties op, zeker wanneer de twee opnieuw begonnen te daten.

Nog meer ingewikkeld

In het tweede seizoen van de serie is de nieuwe lover van Lien (Bill Barberis)  van het toneel verdwenen, maar Peter is wel nog samen met de knappe Charlotte (Charlotte Vandermeersch). Liens boezemvriendin Valerie (Lize Feryn) smijt haar single vriendin op Tinder, waar ze een wel heel bekend gezicht tegenkomt. Wanneer ook de zus van Lien met haar pasgeboren baby intrekt, staat het huis helemaal op stelten. Maar doet de baby oude herinneringen opleven en het ijs tussen Lien en Peter smelten? Een ding is zeker: het wordt opnieuw heel ingewikkeld.

Seizoen 2 van '#hetisingewikkeld' gaat vanavond om 20u35 van start op VIER met een extra lange aflevering.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top