Twinning is Winning - deze celebs & hun mini-me's zijn look-a-likes

Muziek | Moeder en dochter of vader en zoon die als twee druppels water op elkaar gelijken. In celebrity-land lijkt het wel schering en inslag. Proximus Pickx maakte een compilatie van enkele beroemdheden van wie de kinderen haast een identieke tweeling vormen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Kim Kardashian en Saint West

Beginnen doen we met Kim Kardashian en haar oudste zoon Saint West. Op Instagram postte de reailtyster en vrouw van Kanye West een compilatiefoto van de vierjarige Saint en eentje uit haar eigen jonge jaren. En het dient gezegd, de gelijkenissen zijn treffend! Volgens Kim is Saint dan ook "haar tweeling op elke mogelijke manier".

Jennifer Lopez en Emme Muñiz

Tijdens de rust van de Super Bowl 2020 mocht Jennifer Lopez de show verzorgen. Tijdens het optreden kwam ook haar dochter Emme Muñiz even het beste van zichzelf geven. Kortom, de opvolging ten huize J-LO lijkt verzekerd!

Courteney Cox en Coco Arquette

Binnenkort mogen de 'Friends'-fans zich opmaken voor een eenmalige reünie-aflevering, maar misschien komt er in de toekomst wel een versie met hun kinderen. Coco Arquette gelijkt alvast als twee druppels water op haar moeder Courteney Cox.

Kate Moss en Lila Grace Hack

Supermodel Kate Moss en haar dochter Lila Grace Hack bewijzen op de Dior Homme Menswear Spring/Summer 2020 show dat ze wel degelijk elkaars genen delen.

Reese Witherspoon en Ava Philippe

Meer elkaars evenbeeld zijn dan Reese Witherspoon en haar dochter Ava Philippe is haast onmogelijk. Ava heeft zowel de blonde looks, de grijs-groen-achtige ogen als de mooie glimlach van haar moeder geërfd.

Julianne Moore en Liv Helen Freundlich

Liv Helen Freundlich en Julianne Moore, meer kunnen namen haast niet verschillen. En toch is Liv de dochter van de Amerikaanse actrice. Meer nog, ze heeft dezelfde haarkleur en schattige glimlach als haar acterende moeder.

Demi Moore en Rumer Willis

In een Instagrampost uit mei 2015 deelde Rumer Willis een foto van haar en haar moeder Demi Moore, waarin de twee als twee druppels water op elkaar gelijken. Het bijschrift luidde dan ook "dat moment wanneer je je realiseert dat je meer en meer op je moeder begint te gelijken". Oordeel vooral zelf!

Lily-Rose Depp en Vanessa Paradis

Johnny Depp en Vanessa Paradis vechten sinds hun scheiding geregeld een robbertje uit in de rechtbank. Dat Lily-Rose echter ontegensprekelijk de dochter is van de Franse zangeres blijkt uit dit kiekje.

David Beckham en Brooklyn, Romeo, en Cruz

De drie zonen van voetbalster David Beckham en Posh Spice zijn alledrie het evenbeeld van de modebewuste stervoetballer. Nu rest enkel nog de vraag of ze ook de voetbalgenen van hun vader hebben meegekregen?

Uma Thurman en Maya Thurman-Hawke

Als afsluiter hebben we nog Uma Thurman en haar dochter Maya Thurman-Hawke in petto. De 'Kill Bill'-ster heeft alvast haar blonde haren, indringende ogen en volle lipen doorgegeven aan haar dochter. Benieuwd of ze ook uit is op revanche!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top