Cate Blanchett schittert met 'Where’d You Go, Bernadette' op Proximus VOD

Films | Proximus VOD beschikt over een arsenaal aan straffe films. Met ‘Where’d You Go, Bernadette’ kan je een film terugvinden, waarbij velen zichzelf kunnen herkennen in het verhaal. De zoektocht naar jezelf wordt in deze prent knap naar voren gebracht. Een mysterieuze komedie met een dramatische touch.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In deze film speelt topactrice Cate Blanchett de rol van Bernadette Fox, waarvoor ze achteraf de nodige lof kreeg. Bernadette is een toegewijde moeder die jarenlang met veel liefde voor haar kinderen heeft gezorgd, maar er nu genoeg van heeft. Wanneer kan ze eens iets voor zichzelf doen? Ze besluit haar passies achterna te gaan en begint een avontuur waarin ze zichzelf helemaal herontdekt. De film is gebaseerd op het boek van Maria Semple, dat een bestseller werd.

Het verhaal is zeer herkenbaar in deze moderne tijden en de commentaren van het publiek waren achteraf dan ook lovend. In de zoektocht naar een gelukkig leven is de balans tussen werk, gezin en zelfontwikkeling soms zoek. Bernadette neemt in ‘Where’d You Go, Bernadette’ dan ook een drastische beslissing om het juiste evenwicht te vinden, maar zal ze die alans vinden?

‘Where'd You Go, Bernadette’ is nu beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top