Van ‘The Green Mile’ tot ‘Seven’... Deze films hebben geen happy ending

Films |

Heb je het gehad met happy endings? Word je moe van films die altijd goed eindigen? Proximus Pickx selecteerde speciaal voor jou vijf steengoede films die toch geen zeemzoet einde beloven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Green Mile (1999)

De bejaarde Paul Edgecomb denkt vanuit het bejaardentehuis terug aan de tijd waarin hij hoofdbewaker was van een zeer strenge gevangenisafdeling, the ‘Cold Mountain Penitentiary’. Hier was hij verantwoordelijk voor de strafuitvoering. Eén van de gedetineerden had een atypische houding en dat trok de aandacht van Paul. De twee mannen ontwikkelden een hechte band maar Paul was toch beducht. John Coffey werd immers beschuldigd van verkrachting en de moord op twee jonge meisjes.
 

Seven (1995)

Politie-inspecteurs William Somerset (Morgan Freeman) en David Mills (Brad Pitt) proberen een moordenaar te vatten die zijn moorden uitvoert volgens de zeven hoofdzonden van de Christelijke leer. Wanneer ze de dader in kwestie (Kevin Spacey) op het spoor zijn, moeten de twee inspecteurs met hem samenwerken om volgende plaats delicten te achterhalen. Maar de moordenaar geeft zijn geheimen niet zomaar prijs...
 

The Butterfly Effect (2004)

Evan Treborn (Ashton Kutcher) ontdekt dat hij via zijn oude dagboeken terug in de tijd kan reizen. Met deze ‘gave’ probeert hij nare gebeurtenissen uit het verleden van zijn buurmeisje ongedaan te maken. Ondanks het feit dat hij met zijn gave goed wil doen, veroorzaakt hij door zijn toedoen ook onheuse neveneffecten die hij nu moet trachten op te lossen.


Gone Girl (2004)

Op zijn vijfde huwelijksverjaardag rapporteert schrijver Nick Dunne de mysterieuze verdwijning van zijn vrouw Amy. Omdat er sporen van mishandeling zijn aangetroffen in het huis en Nick zich zeer vreemd begint te gedragen, wordt hij in verdenking gesteld. Hierdoor komt een heel mediacircus op gang, dat maar al te graag in het verleden van Nick wilt graven.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top