Kijkvoer om het weekend door te komen

Series | Thank God it's Friday! En dat betekent dat het weekend opnieuw voor de deur staat. Het is zeker geen schande als je je in het eerste weekend van het nieuwe schooljaar rustig in de zetel wil neervleien. Proximus Pickx selecteerde speciaal voor jou alvast drie ultieme kijktips.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Changeling

"Changeling", gebaseerd op een waargebeurd verhaal, is een film die werd geregisseerd en geproduceerd door Clint Eastwood. De filmt toont Angelina Jolie als moeder wiens zoon is ontvoerd. De politie vindt hem na enkele maanden terug, maar degene die terugkeert blijkt niet haar zoon te zijn.

Ze neemt het op tegen de corrupte autoriteiten die aanvoeren dat ze gek is en haar naar een psychiatrische instelling proberen te sturen als ze haar gelijk probeert te bewijzen. De film kreeg zeer goede kritieken en ontving ook drie Oscar- en acht BAFTA-nominaties.

"Changeling" is vanaf 4 september beschikbaar in de Netflix-catalogus.

Zaterdag: Brexit: The Uncivil War

Deze gefictionaliseerde documentaire zoomt in op de gebeurtenissen in de coulissen van het pro-Brexitkamp in aanloop naar de stemming in 2016. "Brexit: The Uncivil War" analyseert de controversiële tactiek van de electorale spindoctors die zich graag in alle luwte achter de schermen ophouden. Dominic Cummings, een van de trekkers van de pro-Brexit-campagne, had het lumineuze idee om volop in te zetten op sociale media als alternatief voor een traditionele verkiezingscampagne. De traditionele media zagen er een vergissing in. Zou dat even anders uitdraaien! Benedict Cumberbatch ("Doctor Strange", "Sherlock") schittert aan de zijde van Rony Kinnear ("Skyfall", "Black Mirror") en Simon Paisley Day ("Star Wars: The Rise of Skywalker", "Doctor Who").

"Brexit: The Uncivil War" is nog tot en met 7 september te bekijken in de VOD catalogus van Proximus Pickx.

Zondag: Unstoppable

Deze zinderende actiethriller van Tony Scott uit 2010 is een adrenalinerush van jewelste. Een onbemande goederentrein met brandbare vloeistoffen en giftige chemicaliën is op hol geslagen en raast op een grote stad af. De doorgewinterde machinist Frank Barnes en de nieuwbakken treinconducteur Will Colson zetten de achtervolging in met een aparte locomotief, in een poging om te voorkomen dat het gevaarte ontspoort en de giftige lading de complete stad verwoest.

De jonge treinconducteur wordt meesterlijk vertolkt door de favoriete acteur van sterregisseur Quentin Tarantino: Chris Pine. Ervaren actierot Denzel Washington speelt de rol van Frank Barnes.

"Unstoppable" is deze zondag om 20u35 te zien op VTM 3.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top