Zet je schrap voor de eerste aflevering van de langverwachte reeks ‘The Mandalorian’ op Pickx Live

Series | Om de start van Disney+ in België te vieren, zendt Proximus Pickx op 14 september de eerste aflevering van de veelbesproken serie ‘The Mandalorian’ uit op Pickx Live. Alle Proximus Pickx abonnees zetten zich dus best om 20u klaar voor een onvergetelijke avond.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 15 september komt Disney+ naar België en om dat te vieren trakteert Proximus Pickx op de eerste aflevering van de serie ‘Star Wars: The Mandalorian’ van producent en schrijver Jon Favreau, die normaal gezien enkel op het nieuwe streamingplatform te zien is.
 
Na Jango en Boba Fett staat een nieuwe krijger op in de wereld van Star Wars. ‘The Mandalorian’ speelt zich af na de val van het Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order. We volgen de eenzame revolverheld tot de verste uithoeken van het sterrenstelsel, ver van de invloed van de Nieuwe Republiek.
 
Wil je de eerste aflevering ontdekken? Afspraak op 14 september om 20u op Pickx Live!

Al het moois van Disney+ komt naar Proximus

Disney + biedt ongelimiteerd entertainment aan van de makers van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Naast ‘Star Wars: The Mandalorian’ vallen er dus elke maand nieuwe originele films en series te ontdekken.
 
Om te kunnen genieten van al die series en films volstaat het om je in te schrijven voor de opties TV All Stars of All Stars & Sports van Proximus Pickx.
 
Maar het wordt nog beter, want de prijzen van de packs veranderen niet. Voor All Stars betaal je €29,99 en krijg je onder andere een catalogus en een zender voor films en series (Movies&Series), een heleboel themazenders (Family), Netflix en binnenkort dus ook een jaar toegang tot Disney+. All Stars & Sports kost €39,99 per maand en doet er nog wat sportzenders bovenop.

Al klant van 'All Stars' of 'All Stars Sports'? Vergeet dan niet om vanaf 15 september je Disney+-abonnement te activeren.
 
Hier vind je meer informatie over Disney+ en hoe je de optie ‘All Stars’ of ‘All Stars & Sports’ kunt bestellen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top