Deze nieuwigheden stillen je Netflix-honger

Series | Ben je klaar met al je series? Geen paniek! Netflix voegt wekelijks nieuwe programma’s en films toe aan de bingewatcher. Hier is een selectie van de nieuwe films en series die op het streamingsplatform komen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lucifer seizoen 5, deel 1

Wanneer keert de ‘Koning van de Onderwereld’ terug naar de aarde in seizoen vijf? Dat is de vraag die iedereen zich stelt nadat Lucifer Morningstar in een onverwachte daad van ontbaatzuchtigheid besluit terug te keren naar zijn koninkrijk. De dreiging van de demonen die uit de onderwereld zijn ontsnapt zullen sterker geweest zijn dan de liefdesverklaring van Chloe. Zijn broer, de engel Amenadiel, zou zijn terugkeer sneller dan verwacht moeten bespoedigen…

Netflix heeft aangekondigd dat dat het vijfde seizoen van Lucifer uit zestien afleveringen zal bestaan. Het platform zal de voortzetting van de avonturen van Tom Ellis in twee delen onthullen. De start van het vijfde seizoen is vanaf 21 augustus beschikbaar op Netflix.

Fast and Furious 8

Alles lijkt in orde voor onze helden. Dominic Toretto (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodríguez) zijn inderdaad op huwelijksreis, Brian en Mia zijn uit het wereldje gestapt. Maar alles verandert wanneer een cyberterrorist Dom dwingt met haar mee te gaan op weg naar de misdaad. Het team wordt vervolgens gedwongen om een voormalige vijand in te schakelen om een einde te maken aan de acties van het duo.

Charlize Theron, in de rol van de nieuwe slechterik Cipher, voltooit een waanzinnige cast die ook bestaat uit Dwayne Johnson, Jason Statham en Nathalie Emmanuel. Al deze helden zijn vanaf 16 augustus te vinden op Netflix.

Great Pretender

Deze Japanse animatieserie werd geproduceerd door Wit Studio, geregisseerd door Hiro Kaburagi en geschreven door Ryota Kosawa, en zal met een eerste seizoen vanaf 20 augustus beschikbaar zijn op Netflix.

Het verhaal gaat over Masato Edamura, waarvan wordt aangenomen dat het één van de grootste dieven is in Japan. Samen met zijn partner probeert hij een Franse toerist op te lichten. De ‘toerist’, die door het leven gaat als Laurent Thierry, blijkt echter veel slimmer te zijn dan hen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top