Breng het weekend door met het nodige schermplezier

Films | Na een drukke werkweek is ontspanning op zijn plaats. Proximus Pickx loodst je doorheen een relaxerend weekend met enkele films en series die je alvast doen achterover leunen in je zetel. Enjoy!

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Magnificent Seven

Deze film van regisseur Antoine Fuqua heeft een echte sterrencast met Vincent D'Onofrio, Denzel Washington, Chris Pratt en Ethan Hawke. Goudbaron Bartholomew voert een schrikbewind in de stad Rose Creek en de bewoners besluiten om een groep huurlingen in te schakelen. Premiejager Sam Chisolm, gespeeld door Denzel Washington, gaat in op het aanbod en stelt een team van zeven mannen samen.

Zij moeten Bartholomew van de troon stoten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want die beschikt over heel wat vuurkracht en een leger… Een good old avond ‘cowboyplezier’.

The Magnificent Seven is zaterdag 18 juli om 20u25 te zien op Vier.

Suits: Seizoen 8

Voor de liefhebbers van series is er vanaf zaterdag 18 juli op Netflix ook wat wils. Het achtste seizoen van het populaire ‘Suits’ is vanaf dan beschikbaar. De serie, die al sinds 2011 meedraait, krijgt er in seizoen 8 met actrice Katherine Heigl een bekende naam bij. Ze komt als protegée van Robert Zane het team vervoegen en haar intrede verloopt niet onopgemerkt... Alweer een seizoen om naar uit te kijken!

Suits: Seizoen 8 is vanaf zaterdag 18 juli beschikbaar op Netflix.

Long Shot

De film, met Charlize Theron, Seth Rogen en Alexander Skarsgård, werkt op je lachspieren. Fred Flarsky, gespeeld door Rogen, is een werkloze journalist met een depressie. Zijn voormalige oppas Charlotte, gespeeld door Theron, heeft het tot minister van Buitenlandse Zaken geschopt en Flarsky gaat voor haar werken.

Hij heeft echter gevoelens voor haar, maar zijn pogingen om haar voor zich te winnen lopen niet bepaald van een leien dakje en dat zorgt voor een aantal hilarische scènes.

Bekijk het grappige ‘Long Shot’ via ‘Proximus Video On Demand'.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top