‘Bikini Day’: van Bond-girl tot Baywatch

Series | Op 5 juli vieren we ‘Bikini Day’, ook al heeft de zomer het even moeilijk. Bij Proximus Pickx zetten we enkele iconische bikiniscènes in de picture.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Baywatch

De iconische serie maakte van David Hasselhoff, Pamela Anderson en anderen wereldsterren. Mooie mensen in een mooie omgeving en de mannen liepen, vaak gefilmd in slowmotion, in bloot bovenlijf en de vrouwen in zwemuitrusting die weinig aan de verbeelding overlieten.

Baywatch was dan ook een enorm succes in de jaren '90 en in 2017 kwam er een film uit met Dwayne Johnson als hoofdrolspeler en met onder meer Zack Efron en Kelly Rohrbach aan zijn zijde. De film kreeg wel de nodige kritiek.James Bond

James Bond heeft altijd een zwak gehad voor vrouwelijk schoon en dat komt in elke film terug. Naast de acteur werd ook de ‘Bond Girl’ een iconische figuur. Vooral de scène waarbij ze op een elegante en sexy manier uit de zee komt, is legendarisch.

Het begon in 1962 met Ursula Andress, die door deze scène wellicht de meest iconische Bond-girl is. 'In Die Another Day' deed ook Hally Berry dit op gracieuze wijze. Deze scènes groeiden uit tot legendarische filmmomenten.

Jennifer Aniston: Just Go With It

Jennifer Aniston is de ‘Queen’ van de romantische komedies. De voormalige Friends-ster speelde in 2011 mee in de film ‘Just Go With It’ met Adam Sandler. In de film wordt ze wat ‘geplaagd’ vanwege haar leeftijd (op dat moment is ze 42), zeker in vergelijking met Brooklyn Decker, op dat moment 24 jaar.

Dan komt er een bepaalde scène waar Decker in het water duikt en Aniston beslist om haar te volgen. De mannen weten niet wat ze zien en zijn onder de indruk. Nog maar eens een bewijs dat op schoonheid geen leeftijd staatJessica Alba: Into the Blue

Jessica Alba werd in haar meest drukke jaren als actrice vaak gecast in rollen waar ze haar lichamelijke troeven kon uitspelen. Dat werd ook gedaan in de film ‘Into the Blue’, waar de hoofdrolspelers bijna doorlopend half naakt rondlopen. Alba uiteraard, maar voor de vrouwen onder jullie was er Paul Walker.

Vandaag de dag heeft Alba het acteren een beetje op een lager pitje gezet en ze is naast moeder vooral zakenvrouw. Met The Honest Company, een bedrijf dat niet-toxische cosmetica en andere producten verkoopt, bouwde ze een imperium uit dat bijzonder succesvol is en honderden miljoenen euro’s waard is.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top