Aflevering 7: Dena onderzoekt hoe talkshowhosts de lockdown trotseren

Films | Ook wereldvermaarde talkshowhosts zoals Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon en Trevor Noah ontsnappen niet aan het coronavirus. In de zevende aflevering van 'Topickx of the week' werpt comédienne Dena Vahdani een blik op hoe zij de lockdown trotseren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Week in, week uit trakteert Proximus Pickx jou op een gloednieuwe aflevering van 'Topickx of the week': een vlog waarin de Brusselse comédienne Dena Vahdani haar licht laat schijnen op het beste en opvallendste nieuws uit showbizzland. Deze week toont Dena aan hoe wereldvermaarde talkshowhosts zichzelf dienden te heruitvinden om ook tijdens de lockdown hun shows blijvend op de buis te brengen.
Talkshows floreren bij de gratie van enkele essentiële elementen: een goede host, een uitbundig publiek en een interessante interviewpartner. Door de coronalockdown moesten Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, James Cordon en co echter noodgedwongen een nieuw format bedenken. Na een eerder onsuccesvolle poging in een studio zonder publiek, zetten ze zich nu een voor een aan het werk in hun eigen woning voor een talkshow home edition.

Dat dat niet per se zorgt voor minder innovatie bewijst onder meer Jimmy Kimmel die zijn kinderen de intro van zijn nieuwe show in elkaar heeft laten boksen en zijn rubriek beroemdheden die gemene tweets voorlezen omturnde naar beroemdheden die berichtjes van hun moeder voorlezen. Daar kan Ellen DeGeneres nog wel iets van leren!

Meer Topickx:

Aflevering 1: Dena duikt in de wondere wereld van Joe Exotic, alias Tiger King
Aflevering 2: Dena haalt de innerlijke gothic van stal
Aflevering 3: Dena dompelt ons onder in haar Iraanse roots
Aflevering 4: Dena goes Disney
Aflevering 5: Dena mist 'Friends' en Lisa Kudrow
Aflevering 6: Dena fileert de ultieme Temptation

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top