Dit zijn enkele hete filmscènes die anders lopen dan verwacht

Films | Vanavond zendt Q2 om 20.35 uur 'Fifty Shades of Grey' uit, een van de meeste populaire erotische films van de afgelopen jaren. Maar liefst een kwart van de film is gevuld met erotische scènes. Ter gelegenheid van de uitzending lijsten wij enkele erotische filmscènes op waar een en ander niet helemaal verloopt zoals je zou verwachten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Will Ferell vertolkt in deze komedie de rol van een beroemde nieuwsanker die voor een televisiezender in het Amerikaanse San Diego in de jaren 1970 werkt. Zijn positie wordt bedreigd door Veronica Corningstone, ‘s werelds beroemdste nieuwslezeres. De twee beginnen een relatie, maar die komt onder druk te staan als Burgundy hun verhouding aan de grote klok hangt.

In de film duiken Burgundy en Corningstone ook onder de lakens. Waar de gemiddelde film zich tevreden stelt met een partij mannenbillen en borsten, gaat ‘Anchorman’ een stukje verder. Onder het mom “take me to pleasuretown” zien we de hoofdpersonages door een droomlandschap rijden op twee witte eenhoorns. We weten niet wat de scenarioschrijvers hebben gegeten of gerookt toen ze het script neerpenden, maar origineel is het vast en zeker wel.

Midsommar

In de horrorfilm ‘Midsommar’ bezoekt Dani Ardor met haar vriend Christian Hughes een Zweedse sekte om daar het Midzomerfeest te bestuderen. Bij aankomst krijgen zij en andere gasten paddo’s als welkomstgeschenk, waardoor ze gaan hallucineren. Ze ontdekken daarna dat de sekte er bloeddorstige rituelen op nahoudt.

In een van de meest bizarre scènes uit de film moet Christian sektelid Maja bevruchten in een grote schuur. Het hele ritueel wordt bijgewoond door een groep naakte vrouwen. Wanneer Dani binnenkomt en het overspel van haar vriend ontdekt, krijgt ze een paniekaanval en begint ze hysterisch te huilen. De naakte vrouwen reageren op een bijzondere manier: ze imiteren op een apathische manier Dani’s gehuil. Niet geheel onverwacht doet dit gedrag Christian schrikken, waarna hij wegrent.

L’Empire des sens

Deze Japans-Franse dramafilm is een van de weinige mainstreamfilms waarin de hoofdrolspelers de meeste seksscènes niet naspelen maar werkelijk uitvoeren. In de film begint hoteleigenaar Kichizo Ishida een passionele verhouding met Sada Abe, een voormalige prostituée die in zijn hotel werkt. Hun seksuele relatie wordt steeds intenser maar ook gevaarlijker wanneer Ishida ontdekt dat wurgseks hem bijzonder opwindt.

(Opgelet: spoilers) Op het einde van de film bedrijven Sada Abe en Kichizo Ishida opnieuw de liefde, maar gaat zij net iets te ver tijdens de wurgseks. De daad loopt fataal af en Ishida overlijdt. Na de fatale daad snijdt Abe zijn geslachtsdelen af en schrijft ze met bloed hun namen op zijn lichaam. Opvallend is dat deze film op ware feiten is gebaseerd: Sada Abe heeft werkelijk bestaan, ze werd op 21 december 1936 veroordeeld tot 6 jaar cel nadat ze een klant wurgde.

Eyes Wide Shut

Met ‘Eyes Wide Shut’ leverde Stanley Kubrick een complexe film af die het midden houdt tussen een thriller, een dramafilm en een pornoprent. De productie van de film was geen sinecure: de opnames van de film duurden maar liefst 15 maanden en haalden zo het Guinness Book of Records.

De vreemdste seksscène van de film speelt zich af in het begin. Terwijl ze bezig zijn met het voorspel, vertellen Bill (Tom Cruise) en Alice (Nicole Kidman) elkaar over hun intiemste fantasieën. Wanneer Alice onthult dat ze erover heeft gedacht om Bill te verlaten, wordt hij helemaal hysterisch.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top