Aflevering 5: Dena mist 'Friends' en Lisa Kudrow

Series |

Ross, Joey, Chandler, Rachel en Monica zijn Dena's beste vrienden. Maar één friend steekt er met kop en schouders bovenuit: Phoebe. Waarom dat is vertelt Dena in de vijfde aflevering van 'Topickx of the Week'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Speciaal voor jou bokst Proximus Pickx ‘Topickx of the week’ in elkaar: een wekelijkse vlog waarin de Brusselse comédienne Dena Vahdani het sappigste nieuws uit showbizzland aan ons voorstelt. Deze week blikken we terug, en vooruit, op de serie 'Friends'.

Dena zucht. Ze vindt het jammer dat de nieuwe reünie-aflevering van 'Friends' wordt uitgesteld. In afwachting daarvan heeft ze alle 236 afleveringen van 'Friends' in één week uitgekeken. Daarin vielen haar een aantal zaken op: de lachband uit de jaren ‘90, de foute mopjes om Monica’s overgewicht en hoe ver voor haar tijd Phoebe wel niet was.

Van alle personages uit 'Friends' houdt Dena het meest van Phoebe. Ze is volgens haar empatisch, ecologisch, anti-seksistisch en wordt zelfs draagmoeder. Omdat Dena niet genoeg krijgt van Phoebe (Lisa Kudrow) kijkt ze nu steevast naar Kudrow’s nieuwste serie op Netflix: 'Feel Good'. “Een serie waar je je écht goed bij voelt’, aldus Dena.

Meer Topickx:

Aflevering 1: Dena duikt in de wondere wereld van Joe Exotic, alias Tiger King

Aflevering 2: Dena haalt de innerlijke gothic van stal

Aflevering 3: Dena dompelt ons onder in haar Iraanse roots

Aflevering 4: Dena goes Disney

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top