Ken je dit al in de Studio 100 GO Pass?

Kids | De Studio 100 GO Pass, dat is onbeperkt toegang tot alle series, films, shows, specials en muziekclips van Studio 100 op je tv en in de app, waar je ook 33 spelletjes vindt met jouw favoriete helden, te gekke karaokeclips voor de hele familie en meer dan 100 spannende boeken voor slechts € 5,95 per maand. Ontdek hier een greep uit het aanbod!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maya de Bij 3D

Maya de Bij is een vrolijk en nieuwsgierig bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid. Daarom woont ze ook in de wei en niet in een bijenkorf. Ze beleeft de leukste avonturen met haar vrienden: Shelby de slak, Max de worm en ... Willy natuurlijk! Willy is superlui en een echte lekkerbek... Maar hij is de allerbeste vriend van Maya. Samen gaan ze op avontuur! Ga je mee?

Seizoen twee van Maya de Bij 3D is nu beschikbaar in de Studio 100 GO Pass!

Tip de Muis

In zijn kleine dorpje in het veld maakt de nieuwsgierige muis Tip plezier en beleeft hij avonturen terwijl hij samen met zijn vrienden en familie leert over de wereld. Zo begeleidt hij kleuters door dagdagelijkse avonturen die zij zelf ook beleven en hen stimuleren hun omgeving te ontdekken. De verhaaltjes geven een boodschap mee van liefde, vriendschap, eerlijkheid en hulpvaardigheid.

De eerste 13 afleveringen van Tip de Muis zijn nu beschikbaar in de Studio 100 GO Pass!

De leukste spelletjes

Samen spelletjes spelen met Maya, Wickie of K3? In de app van de Studio 100 GO Pass vind je meer dan 30 spelletjes met jouw favoriete helden! Bij het populaire spel ABC Mix moet je zoveel mogelijk woorden raden. De Puzzle Expert 2 bezorgt je uren puzzelplezier met personages als Lolly Lolbroek, Blinky Bill en Campus 12. Je geheugen trainen doe je met Memolala, terwijl Plop je zenuwen test met het snake-spelletje Ploponaise.

Geniet nu van één maand gratis Studio 100 GO Pass! Meer info vind je hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top