Zes must watch films om het weekend mee door te komen!

Films | Een verlengd weekend biedt velen de kans om de zetel in te kruipen om naar een film of serie te kijken. Wij zochten uit welke films je dit weekend echt moet gezien hebben!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Mia Madre (2015)

Deze film speelt zich af in de filmwereld zelf. De succesvolle regisseuse Margherita krijgt het op de set aan de stok met een eigenzinnige Amerikaanse acteur. Ook in haar privéleven loopt niet alles op rolletjes. Haar moeder is terminaal ziek en haar dochter zit midden in de puberteit. Gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar broer, die op zijn beurt op een keerpunt in zijn leven staat.

Je vindt de film over de succesvolle regisseuse in de ‘Op aanvraag-catalogus’ van Proximus Pickx.

The Half of It (2020)

Schuift je partner dit weekend naast je in de zetel en wil je een liefdesverhaal bekijken? The Half of It past perfect in dit romantisch plaatje. Ellie Chu is slim en zit krap bij kas. Als ze tegen betaling een liefdesbrief schrijft voor een jongen, verwacht ze niet dat ze vrienden worden. Of op hetzelfde meisje vallen

Deze niet-alledaagse romancefilm over twee jongeren die ontdekken wat liefde inhoudt, bekijk je sinds kort op Netflix!

Amazing Grace (2018)

Voor deze film gaan we terug in de tijd naar een van de meest iconische zangeressen ooit. Soulzangeres Aretha Franklin geeft anno 1972, op het toppunt van haar kunnen, een legendarisch concert met een gospelkoor in de Missionary Baptist Church in Los Angeles. De filmopnames van dat concert lagen al bijna 50 jaar stof te vergaren in een archief, maar zien nu eindelijk in gerestaureerde vorm het daglicht. De hele wereld kan nu getuige zijn van een muzikale triomftocht die zelfs de grootste atheïst niet onbewogen zal laten.
 
Fan van films over muziek en iconische concerten? Je beluistert en bekijkt het in de ‘Op aanvraag-catalogus’ van Proximus Pickx.

Le Fidèle (2017)

Bekijk je liever Belgische topcinema? Op VTM bekijk je een van de films van Michaël R Roskam waarin enkele van Belgiës bekendste acteurs spelen. Onder andere Matthias Schoenaerts (Gino Vanoirbeek) en Stefaan Degand (bankbediende) acteren in dit misdaaddrama. Daarin krijgt de raadselachtige Gino 'Gigi' Vanoirbeek een coup de foudre bij de beloftevolle racepilote Bénédicte 'Bibi' Delhany. Een groot geheim dat Gigi achterwege houdt, dreigt hun toekomst in gevaar te brengen. 

Benieuwd welk geheim roet in de plannen van het koppel gooit? De film is op vrijdag 22 mei om 20u35 te zien op VTM

Dangerous Lies (2020)

Kijklustigen die op zoek zijn naar een echte thriller waarin bedrog en gevaar de bovenhand nemen, kunnen kijken naar Dangerous Lies. Een arme verzorgster erft onverwachts een huis van haar patiënt. Wat ze echter niet verwachtte, zijn alle duistere geheimen die de situatie met zich meebrengt. De hoofdrolspelers moeten zich vaker en vaker behoeden voor bedrog, leugens en wantrouwen

Je bekijkt Dangerous Lies, dat trouwens geschikt is voor kinderen ouder dan 13, op Netflix.

Kingsman: the Golden Circle (2017)

Het verwachtte vervolg op de eerste film over the Kingsman kwam drie jaar geleden uit. Terwijl de makers intussen bezig zijn met een derde film, ken je dit weekend kijken naar de sequel van de eerste film over de spionnen. Hun hoofdkwartier werd opgeblazen waardoor Eggsy en zijn collega Merlin een verwante spionnenorganisatie in de VS op het spoor komen. De twee spionageorganisaties beginnen een samenwerking om hun gevaarlijke gemeenschappelijke vijand te verslaan. 

Geïnteresseerden voor deze actiekomedie kunnen zondagavond terecht op VTM omstreeks 20u30. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top