Aflevering 2: Dena haalt de innerlijke gothic van stal

Muziek | Comédienne Dena Vahdani duikt in de tweede aflevering van 'Topickx of the week' in haar eigen verleden, toen ze als gothic dweepte met bands als Evanescence.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Topickx of the week' - Dena haalt de innerlijke gothic van stal

Proximus Pickx trakteert haar lezers/kijkers met 'Topickx of the week' wekelijks op het beste wat de entertainmentindustrie ons te bieden heeft, overgoten met een grote scheut humor. De Brusselse comédienne met Iraanse roots, Dena Vahdani, fileert voor ons de nieuwste entertainmenthypes en andere interessante verhalen uit de populaire cultuur.

In de gloednieuwe tweede aflevering werpt Dena een blik op haar eigen puberteit, waarin ze als gothic door het leven ging en een crush had op Amy Lee, de zangeres met de engelenstem van de Amerikaanse band Evanescence. Die groep heeft met 'My Immortal', 'Bring Me to Life' en 'Everybody's Fool' enkele pareltjes uit het genre op haar conto. Voorts bespreekt Dena ook enkele andere facetten van het gothic-bestaan, denken we maar aan de zwarte kledingstijl en de non-conformistische levenshouding. Iets wat we vandaag de dag bijvoorbeeld ook terugzien bij Billie Eilish, de verpersoonlijking van de hedendaagse pubers.

Geniet hieronder van de tweede aflevering van 'Topickx of the week':

Meer Topickx:
Aflevering 1: Dena duikt in de wondere wereld van Joe Exotic, alias Tiger King
Aflevering 3: Dena's Iraanse roots

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top