Aflevering 1: Dena duikt in de wereld van Joe Exotic, alias Tiger King

Series | In de gloednieuwe Proximus Pickx-reeks 'Topickx of the week' zet comédienne Dena Vahdani elke week haar tanden in de wereld van de showbizz. In deze eerste aflevering duikt de Brusselse in de wondere wereld van Joe Exotic, alias Tiger King.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Topickx of the week' - Dena duikt in de wereld van Joe Exotic, alias Tiger King

Proximus Pickx trakteert haar lezers met 'Topickx of the week' vanaf deze week wekelijks op het beste wat de entertainmentindustrie ons te bieden heeft, overgoten met een grote scheut humor. De Brusselse comédienne met Iraanse roots, Dena Vahdani, fileert voor ons de nieuwste entertainmenthypes en andere interessante verhalen uit de populaire cultuur.

Vahdani zette haar eerste stappen als comedian in The Joker in Antwerpen in 2016. De voormalige business developer groeide in geen tijd uit tot een gevestigde waarde. Met haar authentieke en verfrissende shows sleepte Brussels grappigste stand-upcomedian al talrijke prijzen in de wacht. Zo won ze onder meer La Ruche (2016), Poulains du rire (2017), Tremplin de Rochefort (2018), Best de l'Humour (2018) en Remicourt (2019).

In de eerste aflevering van de gloednieuwe 'Topickx of the week'-reeks zet de Belgische met Iraanse roots haar tanden in misschien wel de populairste Netflix-serie van het moment "Tiger King: Murder, Mayhem and Madness". Voor wie niet vertrouwd is met Joe Exotic, de reeks handelt over de privédierentuin van Joe Maldonado-Passage, die er meer dan 200 katachtigen op nahoudt.

Geniet hieronder van de eerste aflevering van onze gloednieuwe reeks:Meer Topickx:
Aflevering 2 - Dena haalt de innerlijke gothic van stal
Aflevering 3 - Dena's Iraanse roots

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top