Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx in maart

Films | In maart zijn er weer heel wat nieuwe films te ontdekken in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx!

Door MF

Deel dit nieuws

Sport, spanning, humor, drama, actualiteit… Voor ieder wat wils!

Terminator: Dark Fate

In de zesde ‘Terminator’ staat James Cameron weer mee aan het roer als producer. ‘Terminator: Dark Fate’ is een direct vervolg op de eerste twee films in de reeks en speelt zich 25 jaar later af, in het jaar 2020. Linda Hamilton en Arnold Schwarzenegger kruipen weer in hun legendarische rollen van Sarah Connor en T-800 Terminator.

Nieuw zijn Grace (Mackenzie Davis), een hybride cyborg, en de nieuwe Terminator Rev-9 (Gabriel Luna). Zij komen uit de toekomst en zijn allebei enorm geïnteresseerd in de jonge vrouw Dani (Natalia Reyes). Spanning, actie en intrige verzekerd!

Terminator: Dark Fate’ is vanaf 2 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Hors Normes

‘Hors Normes’ is de nieuwste film van de makers van ‘Intouchables’.

De pakkende en mooie film vertelt het verhaal van twee goede vrienden die zich inzetten voor kinderen met autisme die buiten het zorgsysteem vallen. Bruno (Vincent Cassel) runt een opvang en Malek (Reda Kateb) leidt jongeren uit moeilijke buurten op om de autistische kinderen te begeleiden.

De film is zowel humoristisch als confronterend en zal je sowieso inspireren. Leuk weetje: de film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Hors Normes’ is vanaf 4 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon

Na de eerste ‘Shaun the Sheep Movie’ is er nu de tweede: ‘A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon’. Dit keer wordt het een buitenaards avontuur!

Op Shauns boerderij landt LU-LA, een verdwaalde alien met vreemde krachten. Shaun en zijn kudde ontfermen zich maar al te graag over hun grappige en schattige bezoeker en ze besluiten haar te helpen om weer naar huis te vliegen. Maar ze moeten opletten, want er zijn alienjagers die het op LU-LA gemunt hebben.

A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon’ is vanaf 4 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Doctor Sleep

'Doctor Sleep’ zou je wel eens uit je slaap kunnen houden… De film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King, is het vervolg op de film ‘The Shining’.

Dan Torrance is nu een volwassen man, maar hij heeft nog steeds nachtmerries over zijn vader. Hij besluit daarom te verhuizen en ontmoet een jong meisje met dezelfde krachten als hij. Alleen zit zij bij een wel heel speciale sekte.

Doctor Sleep’ is vanaf 11 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Nuestras Madres

César Díaz, de Guatemalteekse regisseur van ‘Nuestras Madres’, verhuisde in de jaren negentig naar België. Zo komt het dat een Spaanstalige film de Belgische inzending was voor de Oscars. ‘Nuestras Madres’ gaat dieper in op de Stille Genocide die plaatsvond tijdens de 36-jarige burgeroorlog in Guatemala.

De film verweeft het verhaal van Ernesto, een jonge antropoloog die stoffelijke resten uit massagraven moet identificeren, met het verhaal van alle moeders die hun zonen verloren. Bovendien gaat Ernesto op zoek naar een spoor van zijn eigen vader, die destijds ook verdween.

Nueastras Madres’ is vanaf 13 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Ford v Ferrari

‘Ford v Ferrari’ is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de Amerikaanse auto-ontwerper Carroll Shelby (Matt Damon) en de Britse autocoureur Ken Miles (Christian Bale). Zij worden ingehuurd door autobonzen Henry Ford II en Lee Iacocca om een nieuwe Ford-raceauto te ontwerpen die het tijdens de 24 uur van Le Mans (1966) moet winnen van het Ferrari-team.

Verwacht je zowel aan flitsende en indrukwekkende geluids- en beeldeffecten als aan een aangrijpend en spannend verhaal!

‘Ford v Ferrari’ is vanaf 16 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Good Liar

In ‘The Good Liar’ speelt Ian McKellen de rol van meester-oplichter Roy Courtnay die zijn zinnen gezet heeft op het fortuin van weduwe Betty McLeish (Hellen Mirren). Zijn plannetje lijkt eerst gesmeerd te lopen, tot het onverwacht een kat-en-muisspel wordt met verregaande gevolgen… Een verrassende thriller met een topcast!

The Good Liar’ is vanaf 25 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Knives Out

Een familiebijeenkomst, een groot landhuis, een dode, een detective en veel geld: alle bouwstenen voor een entertainende misdaadkomedie.

In ‘Knives Out’ zoekt detective Benoit Blanc (Daniel Craig) uit wie de rijke schrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vermoord heeft. Kan jij het mysterie oplossen? Amuseer je met deze topcast: Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Katherine Langford.

‘Knives Out’ is vanaf 27 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top