Ook in maart zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Films | De maartse buien durven al eens nat en stormachtig uit de hoek te komen. Het ideale weer dus om je gezellig in de zetel voor de tv te nestelen. Als Tuttimus en Familus-klant kan je ook deze maand weer je keuze maken uit een mooie bonusfilm uit onze exclusieve op aanvraag-catalogus. Er is voor ieder wat wils. Geniet ervan!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Anna

Twee jaar na 'Valerian and the City of a thousand Planets' kwam er vorige zomer een nieuwe langspeler van Luc Besson, de maker van o.a. Léon, Joan of Arc en Lucy.

De Russische Anna wordt van de ene dag op de andere een van de populairste modellen van het moment. Maar achter haar sexy verschijning en engelachtige gezicht schuilt een angstaanjagende spionne. Een koelbloedige moordenares in Milaan? Een dubbelagente? Een liefhebbende minnares? Of simpelweg een uitstekende schaakster? Anna wisselt moeiteloos van identiteit en laat niemand in haar ziel kijken. Weet iemand wie de echte Anna is?

'Anna' is een Engelstalige thriller met een hoofdrol voor de Russische actrice en topmodel Sasha Luss. Naast Luss zie je ook Helen Mirren, Luke Evans en Cillian Murphy.

Jarhead

Jarhead is een biografische oorlogsfilm en een psychologisch drama uit 2005, van regisseur Sam Mendes. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anthony Swofford, waarin die zijn ervaringen tijdens de Eerste Golfoorlog uit de doeken doet.

In Jarhead volgen we soldaat Swoff, die na een ontnuchterende periode in een Amerikaans opleidingskamp deelneemt aan een uitzending naar het Midden-Oosten. Als scherpschutter trekt hij door de ondraaglijke hitte, strijdend tegen Iraakse soldaten door de woestijn. Keihard, confronterend en zinloos.

Jake Gyllenhaal speelt in deze film onder meer met Jamie Foxx en Peter Sarsgaard. Ook deze film werd meermaals bekroond met diverse awards.

Annihilation

Radicale sciencefiction-horrorfilm van Ex Machina-regisseur Garland, die het gelijknamige boek van Jeff VanderMeer omvormde tot een ambitieuze, provocerende en volstrekt originele combinatie van gedachte-experiment, filosofische parabel en psychologische horror.

Heldin van het verhaal is bioloog Lena (Natalie Portman), die samen met vier andere vrouwen een expeditie onderneemt naar 'the shimmer': een mysterieus gebied dat zich steeds verder uitbreidt en de gehele aarde dreigt op te slokken. Volgens Paramount Studios te 'intelligent en moeilijk' voor een groot publiek, waardoor Annihilation in Nederland direct op Netflix verscheen.

Pet Sematary

Pet Sematary is een verfilming van Stephen King’s gelijknamige revolutionaire horrorroman.

De film vertelt het verhaal van Dr. Louis Creed en zijn gezin die verhuizen naar het platteland. Wanneer hun kat er op een dag wordt doodgereden op een drukke weg, begraven ze de kat in een nabijgelegen dierenkerkhof. Alles wat daar begraven wordt, zou opnieuw tot leven komen. En inderdaad: de kat komt terug, alleen is er iets mis met het dier. Wat volgt is een kettingreactie van onpeilbaar kwaad met angstaanjagende gevolgen.

American Gangster

American Gangster vertelt het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse drugsbaron Frank Lucas. Ridley Scott werkte voor de film een derde keer samen met Russell Crowe, na Gladiator en A Good Year.
 
Harlem, 1968. Frank Lucas (Denzel Washington) is de rechterhand van misdaadkopstuk Bumpy Johnson. Na de plotse dood van zijn baas en mentor is Frank vastberaden uit diens schaduw te treden. Hij besluit zich toe te leggen op de invoer van heroïne vanuit Bangkok en slaagt erin de drugs het land binnen te smokkelen via militaire transportvluchten. Vanaf dat ogenblik stroomt het geld bij hem binnen. Ondertussen stelt de integere politiedetective Richie Roberts (Russell Crowe) een hecht team samen dat de groeiende drugshandel in New York moet aanpakken en zijn pijlen richt op de belangrijkste dealers van Noord-Amerika...

Saving Private Ryan

Kapitein Miller krijgt de opdracht om soldaat Ryan op te sporen. Onderweg krijgen ze steeds meer de waanzin en gruwel van de oorlog te zien en beginnen ze te twijfelen waarom het leger een groep mensen op pad stuurt om één soldaat te redden.

Saving Private Ryan begint met de landing in Normandië op D-Day. Kapitein Miller (Tom Hanks) moet het hoofd bieden aan de Duitse vestingen op het strand. Na een bloederig gevecht is er een zekere Ryan omgekomen. Terwijl het ministerie van Oorlog de brieven aan het schrijven zijn, komen ze erachter dat er nog twee Ryans zijn omgekomen. Aangezien het broers van elkaar zijn, treedt de speciale regeling in werking dat de overlevende broer James naar huis mag. Het probleem is dat James Ryan bij de paratroopers ergens in Frankrijk is gedropt.

Topregisseur Steven Spielberg maakte verschillende films over de Tweede Wereldoorlog. Saving Private Ryan is een van zijn klassiekers waarvoor hij bekroond werd met een Oscar voor beste regisseur.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top