Krokusvakantie? Filmpret voor klein en groot bij Proximus Pickx!

Films | Vakantie? Daar hoort een ontspannende familiefilm bij. Zin in zo’n film? Kijk in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx en ga naar ‘Slingers en confetti’.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dora and the Lost City of Gold

Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego, een geheimzinnige jungle-bewoner, en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen.

Avonturenfilm van James Bobin met Isabela Moner, Eugenio Derbez, Jeff Wahlberg en Madeleine Madden

Everest, de kleine Yeti

Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flat in Shanghai, besluit ze hem samen met haar vrienden Jin en Peng Everest te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om hem te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Animatiefilm van Jill Culton met de Vlaamse stemmen van Sara Gracia Santacreu, Bram De Mets, Thibault Janssens en Katrien De BeckerThe Angry Birds: De Film 2

Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red, Chuck, Bomb en Mighty Eagle om Chucks zus Silver in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard, zijn assistente Courtney, en zijn techneut Garry. De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om hun eilanden te redden.

Animatiefilm van Thurop Van Orman met de Vlaamse stemen van Stijn Cole, Sven De Ridder, Tiny Bertels en Koen De Bouw


The Secret Life of Pets 2

Opnieuw volgen we de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het lichtjes gestoorde konijn Sneeuwbal. 

Animatiefilm van Chris Renaud en Jonathan del Val met de Vlaamse stemmen van Sven De Leijer, Erhan Demirci, Eline De Munck en Walter Baele

Men in Black: International

Een hooggeplaatst lid van een buitenaards koningshuis wordt in Londen vermoord en vertrouwt een op het eerste gezicht onbenullig stukje kristal toe aan Agent M. Al snel krijgt zij in de gaten dat een mol zich in MIB heeft ingegraven. 

Sciencefictionfilm van F. Gary Gray met Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Thompson en Kumail NanjianiThe Lion King

Simba is de zoon van leeuwenkoning Mufasa en voorbestemd om uiteindelijk in de voetsporen van zijn vader te treden. Hij neemt zijn koninklijke bestemming ter harte, maar dat zint Mufasa's jaloerse broer Scar, de voormalige troonopvolger, absoluut niet en hij smeedt samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, zodat hij zelf de macht kan grijpen.
De leeuwenrots wordt al gauw geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

Animatiefilm van John Favreau met de Vlaamse stemmen van Dries van Cauwenbergh, Laurenz Hoorelbeke, Charlotte Campion en Mike Wauters


Teen Spirit

De verlegen Violet woont op het eiland Wight en droomt van een succesvolle carrière als popster. Ze wil maar al te graag haar kleine dorp en lastige familieleven ontvluchten. Met behulp van een mentor neemt ze deel aan een internationale zangwedstrijd die zowel haar integriteit, talent als ambitie op de proef stelt.

Drama van Max Minghella met Elle Fanning, Rebecca Hall Elizabeth Berrington en Zlatko Buric


A Dog's Journey

De hond Bailey is gelukkig op de boerderij van zijn baasje Ethan en diens vrouw Hannah. Hij heeft zelfs een nieuwe speelkameraad: hun kleindochter CJ. De moeder van CJ besluit echter om te verhuizen met CJ. Wanneer Bailey terechtkomt in een ander hondenleven, gaat hij op zoek naar CJ om haar voor altijd te kunnen beschermen, een belofte die hij maakte aan Ethan.

Familiefilm van Gail Mancuso, met Josh Gad, Henry Lau, Dennis Quaid en Kathryn PrescottDuck Duck

In Duck Duck maken we kennis met Ben, een uitbundige gans die liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse vogelmigratie. Maar dan worden de kleine eendjes Mo en Vie per ongeluk door Ben gescheiden van hun vlucht. Machteloos vragen de eendjes Ben om hulp, maar die zit niet op zulke kleine lastpakken te wachten. Ben moet echter zijn plannen bijstellen als hij per ongeluk zijn vleugel verwondt, en zelf ook niet meer meekan met de vlucht. Er zit niets anders op dan samen op pad te gaan.

Animatiefilm van Chris Jenkins met de stemmen van Jim Gaffigan, Natasha Leggero, Stephen Fry en Craig Ferguson


Harry Potter

In de special kan je ook alle Harry Potter-films terugvinden:
 
Harry Potter And The Deathly Hallows (Part 1)
Harry Potter And The Sorcerer's Stone
Harry Potter And The Order Of The Phoenix
Harry Potter And The Deathly Hallows (Part 2)
Harry Potter And The Half-Blood Prince
Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban
Harry Potter And The Chamber Of Secrets
Harry Potter And The Goblet Of Fire 
 
 
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top