De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

Films | Nog tot 19 februari bekijk je de beste romantische komedies en feelgoodfilms op Proximus Pickx in de valentijnselectie. Neem een kijkje in de Op aanvraag-catalogus en kies voor ‘Valentijn voor iedereen’.
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Grand Budapest Hotel

In de jaren twintig van de vorige eeuw leidt Gustave als conciërge van het vorstelijke Grand Budapest Hotel een spannend leven. Niet alleen is hij op zoek naar de dief van een kostbaar schilderij, hij krijgt ook nog eens af te rekenen met een moordzaak en raakt betrokken bij een bittere erfenisstrijd. Gelukkig kan hij in deze woelige tijden terecht bij zijn rots in de branding: de jonge bediende Zero Moustafa.

Komedie van Wes Anderson met Tony Revolori, Ralph Fiennes, Tilda Swinton en Fahrid Murray Abraham
Easy A

Olive is niet echt een opvallende verschijning op haar middelbare school in Ojai, Californië. Wanneer haar opdringerige vriendin Rhiannon haar uitnodigt voor een weekendje kamperen, wimpelt ze het voorstel af en vertelt ze dat ze een afspraakje heeft. Na het weekend maakt ze Rhiannon wijs dat ze een onenightstand had. De brave reputatie van Olive is naar de haaien, en ze besluit dan maar om haar nieuwe imago ten volle uit te buiten.

Romantische komedie van Will Gluck met Emma Stone, Amanda Bynes, Alyson Michalka en Stanley Tucci

Why Him?

Op een dag stelt Stephanie haar vader Ned, haar moeder Barb en haar jongere broertje Scott voor aan haar nieuwe vriend Laird. De man is rijk en beroemd en bedoelt alles goed, maar hij is ook grofgebekt en daarom heeft Ned meteen een hekel aan hem. Als Laird onthult dat hij Stephanie over vijf dagen ten huwelijk wil vragen, zet Ned alles op alles om hem te dwarsbomen.

Komedie van John Hamburg met Zoey Deutch, Bryan Cranston, Megan Mullally en James Franco

The Best Exotic Marigold Hotel

Een groep gepensioneerden trekt zich terug in het Indiase Jaipur om voor weinig geld een luxueus leven te leiden in het Marigold Hotel. In India aangekomen blijkt de restauratie van het ooit zo chique hotel echter te zijn stilgevallen sinds de onstuimige manager Sonny Kapoor in conflict is geraakt met de aannemer. Luxe vinden de gepensioneerden dus niet in India, maar wel verassende levenslessen, rust en liefde.

Drama van John Madden met Judi Dench, Tom Wilkinson, Bill Nighy en Penelope Wilton


Deadpool

Wade Wilson is voormalig lid van de Special Forces en nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor humor gaat hij op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

Sciencefictionfilm van Tim Miller met Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein en Maggie Smith


Marley & Me

Jennifer en John besluiten een labrador in huis te nemen om zo hun ouderschapscapaciteiten te testen. De hond zet het huis echter compleet op stelten en mag ook al niet meer naar de hondenschool omdat hij zich misdraagt. Wanneer het koppel aan kinderen begint, is er niet direct verbetering te merken, integendeel.

Romantische komedie van David Frankel met Jennifer Aniston, Owen Wilson, Eric Dane, …

The Mountain Between Us

Fotojournaliste Alex en neurochirurg Ben kennen elkaar niet, maar storten samen neer met een klein chartervliegtuigje. De piloot legt het loodje, er is geen mobiel bereik en alle hulp van buitenaf lijkt uitgesloten. Alex en Ben zijn op elkaar aangewezen om levend uit het besneeuwde bergmassief te geraken. Dat is meteen het begin van een honderden kilometers lange overlevingstocht door een verraderlijk en vijandig sneeuwlandschap.

Drama van Hany Abu-Assad met Kate Winslet, Idris Elba, Dermot Mulroney en Beau BridgesThe Other Woman

Nadat ze ontdekt dat haar vriend getrouwd is, probeert Carly haar leven terug op orde te krijgen. Maar wanneer ze dan per ongeluk de vrouw ontmoet die hij aan het bedriegen was, beseft ze dat ze veel gemeenschappelijk hebben en verandert haar gezworen vijand in haar beste vriendin. Wanneer de dames nog een affaire ontdekken, spannen ze samen om wraak te nemen.

Romantische komedie van Nick Cassavetes met Cameron Diaz, Nikolaj Coster-Waldau, Leslie Mann en Kate Upton


Hitch

Hitch is een professioneel koppelaar en hij is stiekem verantwoordelijk voor honderden huwelijken in New York. Sara, verslaggeefster voor een dagelijks roddelblad, komt in contact met hem en dat zal ze geweten hebben.

Romantische komedie van Andy Tennant met Will Smith, Kevin James, Eva Mendes en Paula Patton


Ook deze films zitten in de special:
 
  • The Fault In Our Stars
  • The Second Best Exotic Marigold Hotel
  • 13 Going On 30
  • Sex Tape
  • 50 First Dates


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top