Ook in februari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Films | Februari durft al eens nat en stormachtig uit de hoek te komen. Het ideale weer dus om je gezellig in de zetel voor de tv te nestelen. Als Tuttimus en Familus-klant ook deze maand weer je keuze maken uit een mooie bonusfilm uit onze exclusieve op aanvraag-catalogus. Er is voor ieder wat wils. Geniet ervan!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dora and The Lost City Of Gold

Dora heeft haar jeugd voornamelijk met haar ouders in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego, een geheimzinnige jungle-bewoner, en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden Incastad op te lossen.Kingsman: The Golden Circle

De Britse spionnen Eggsy en Merlin worden met een nieuw gevaar geconfronteerd: de meedogenloze Poppy blaast de hoofdkwartieren van hun geheime organisatie Kingsman op en houdt de hele wereld gegijzeld. Gelukkig blijkt er ook in Amerika een afdeling van de spionagedienst te bestaan, die daar Statesman heet. De Britse en Amerikaanse spionnen besluiten dan ook de krachten te bundelen om Poppy een halt toe te roepen.

Kingsman: The Golden Circle is een komedie en actiefilm tegelijkertijd, die nog waanzinniger is dan het eerste luik. Regisseur Matthew Vaughn dolt opnieuw met de clichés uit het genre met over the top achtervolgingsscènes en enkele geniale vondsten. In de indrukwekkende cast herkennen we Taron Egerton, Julianne Moore, Halle Berry, Channing Tatum, Colin Firth, Jeff Bridges en zelfs Elton John!

Guardians Of The Galaxy

De intergalactische avonturier Peter Quill komt in het bezit van een mysterieus object dat toebehoort aan Ronan, een machtige schurk die de veiligheid van het universum in gevaar brengt. De enige manier voor Peter om uit Ronan’s klauwen te blijven, is zich aan te sluiten bij een groep vreemde huurlingen bestaande uit Rocket, Groot, Gamora en Drax de Vernietiger...

Get Out

'Get Out' volgt een koppel, Chris en Rose, dat het punt in hun relatie heeft bereikt om elkaars familie te ontmoeten. Rose nodigt Chris vervolgens uit om een weekend door te brengen met haar ouders. In eerste instantie denkt Chris dat het vreemde gedrag van de familie te maken heeft met pogingen hoe om te gaan met hun interraciale relatie, maar gedurende het weekend doet hij enkele verontrustende ontdekkingen die hem naar een andere waarheid leiden.

The Mountain Between Us

'The Mountain Between Us' volgt twee vreemden van elkaar, een begenadigde chirurg wiens vlucht is geannuleerd en een bruidsfotojournaliste die op weg is naar een aankomende bruiloft. Gezien de noodzaak hun eindbestemming bijtijds te halen besluiten de twee ondanks waarschuwingen betreffende het weer een klein vliegtuig te charteren. Als dit vliegtuigje echter neerstort, moeten de twee samen zien te overleven in de wildernis.

How To Train Your Dragon 2

Hiccup en Toothless leiden honderden drakenstrijders om de Drakenberg te verdedigen, en vechten daarbij tegen Drago Bloodfist en zijn gigantische leger van drakenjagers en hun gevaarlijke oorlogsmachines. De machtige Bewilderbeast, meester van de Drakenberg, besluit om zich bij Hiccup en zijn vrienden te voegen in de strijd tegen Drago.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top