Tv-tips van de week (27/01 t.e.m. 02/02)

Films | Er valt weer heel wat interessants te bekijken op tv de komende dagen. Onze aanraders!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nocturnal Animals

Als de echtgenoot van Susan Morrow alweer op zakenreis is, ontvangt Susan een anoniem pakje. Het is een boek, geschreven door haar ex-man Edward. Bij het boek zit een briefje waarin hij Susan vraagt het te lezen en nadien contact met hem op te nemen. Susan begint de thriller, die aan haar is opgedragen, te lezen.

Thriller van Tom Ford met Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Isla Fisher en Michael Shannon Vrijdag, 22u05, Canvas


Documentaire en entertainment

Beat VTM

8 onbekende Vlamingen gaan de strijd aan met VTM. In Beat VTM komen ze oog in oog te staan met Koen Wauters, Julie Van den Steen, Kürt Rogiers, Natalia, Freek Braeckman, Mathias Coppens, Olga Leyers en Guga Baúl, en dagen ze hen uit om in 100 dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden.

Honderd dagen geleden beten acht VTM-gezichten en hun onbekende uitdagers zich vast in een discipline die ze geen van beiden kenden. Guga Baúl komt voor het allereerste duel lijnrecht tegenover zijn uitdager Sander uit Bilzen te staan: zij zullen een potje olieworstelen. De twee moeten, volgens de traditie van de sport, volledig ingesmeerd in olijfolie tegen elkaar worstelen. Een glibberige en bij momenten zelfs érg intieme bedoening. Wie triomfeert? En wie wordt afgetroefd?

Elke maandag omstreeks 20u35, VTM

Topdokters

Start van het nieuwe seizoen van de documentaireserie.

De dokters worden ditmaal gevolgd over de landsgrenzen heen: van complexe operaties in Iran tot gevaarlijke militaire missies in conflictgebieden.
 
Lees ook: Deze 8 topdokters verleggen hun grenzen in nieuw seizoen Topdokters  

Elke maandag omstreeks 20u35, VIER

Help, mijn borsten staan online

Eerste aflevering van een reportagereeks waarin Evi Hanssen de gevaren van sociale media en het internet onderzoekt.

Elke maandag omstreeks 21u30, VIER

The Sky Is The Limit

Reportagereeks van Peter Boeckx over het leven van enkele rijke Belgen. In deze jaargang komen de operationeel directeur van een betoncentrale, de uitbaatster van een bedrijf dat bezig is met vochtbestrijding, een familie die vloeren en vloerbedekkingen verkoopt, de uitbater van een beddenzaak, de eigenares van 2 kledingwinkels en een vastgoedmakelaar aan bod.

Lees ook: De nieuwe gezichten van The Sky Is The Limit

Elke woensdag omstreeks 20u35, VIER

Stukken Van Mensen

Nieuw seizoen van de realityreeks waarin mensen antiek en verzamelobjecten aan acht experts proberen te verkopen, gepresenteerd door Evy Gruyaert.

Elke woensdag omstreeks 21u35, VIER
 

Alloo In De Politierechtbank

Mireille Schreurs hangt na 34 jaar dienst als rechter in de politierechtbank van Aalst haar zwarte toga aan de haak. Luk Alloo volgde haar enkele maanden tot haar pensioen.

Elke donderdag omstreeks 22u10, VTM

Films

Destined To Ride

Lily’s leven komt op z'n kop te staan als ze gedwongen wordt haar vrienden achter te laten om de zomer door te brengen op een afgelegen ranch met haar tante die gek is op de natuur. Overtuigd dat haar sociale leven voorbij is, wordt ze verrast door de ontmoeting met een onwaarschijnlijke groep vrienden en maakt ze het avontuur van haar leven mee. Als haar tante wordt bedreigd door onvriendelijke buren, weet Lily dat zij en Pistachio, het paard met wie ze een onverbrekelijke band vormt, de ranch moeten redden.

Familiefilm van Anna Elizabeth James met Madeline Carroll, Denise Richards, Nick Searchy en Cassi Thomson
Vanaf 02/02 beschikbaar via Movies & Series

Layer Cake

Een succesvolle cocaïnedealer besluit om eruit te stappen, maar hij moet eerst nog een laatste, zware opdracht volbrengen.

Misdaadfilm van Matthew Vaughn met Daniel Craig, Colm Meaney, Sienna Miller en Kenneth Cranham
Vrijdag, 23u25, Eén

Black Panther

T’Challa keert na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terug naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Een heftig conflict met een oude vijand brengt niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar.

Sciencefictionfilm van Ryan Coogler met Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o, Danai Gurira en Michael B. Jordan
Zaterdag, 20u30, VTMMillennium: Flickan som lekte med elden (de vrouw die met vuur speelde)

Mikael maakt een speciale editie van 'Millennium' rond vrouwenhandel. Twee van zijn collega's worden echter vermoord en Lisbeth is de hoofdverdachte.

Thriller van Daniel Alfredson met Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lena Edre en Georgi Stavkov
Zaterdag, 23u05, NPO 3

Empire Of The Sun

Het leven van de verwende jongen James Graham komt op zijn kop te staan wanneer de Japanners Shanghai binnenvallen in 1941. Hij wordt gescheiden van zijn ouders en komt in het Japanse interneringskamp Longhua terecht. Tussen de ziekten en de voedseltekorten probeert Jim zijn oude leventje weer op te pakken.

Oorlogsfilm van Steven Spielberg met Christian Bale, John Malkovich, Miranda Richardson en Nigel Havers
Zondag, 22u50, ZES

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top