Ontdek de special Once Upon A Time … Quentin Tarantino op Proximus Pickx

Films | Quentin Tarantino is een fenomeen. Hij regisseerde de kaskrakers Reservoir Dogs, Pulp Fiction en Jackie Brown, en pakte onlangs uit met Once Upon A Time in Hollywood, een film die wel eens hoge ogen zou kunnen gooien tijdens de Oscaruitreiking. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Proximus Pickx pakt vanaf maandag 20 januari uit met een Tarantino-special, waarin je de films ontdekt die een inspiratiebron vormden voor zijn meest recente hersenspinsel. In het aanbod zit ook de niet te versmaden western Django Unchained en de twee eerste Hostel-films, waarvan hij uitvoerend producent is.

De special is in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx terug te vinden onder de naam Once Upon A Time … Quentin Tarantino!

Bob & Carol & Ted & Alice

Documentairemaker Bob Sanders en zijn vrouw Carol wonen een groepstherapiesessie bij, waarbij men de nadruk legt op emotionele openheid. Eenmaal thuis in L.A. beslissen ze om er een open relatie op na te houden.
 
Drama van Paul Mazursky met Robert Culp, Natalie Wood, Elliott Gould en Dyan Cannon

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Cactus Flower

Omdat zijn jonge minnares Toni moet geloven dat hij getrouwd is, laat tandarts Julian zijn ongehuwde assistente Stephanie doen alsof ze zijn vrouw is.
 
Romantische komedie van Gene Saks met Walter Matthau, Ingrid Bergman, Goldie Hawn en Jack Weston

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Easy Rider

Twee hippies die de dag plukken? besluiten hun moto te starten en een tocht door de Verenigde Staten te ondernemen.
 
Drama van Dennis Hopper met hemzelf, Peter Fonda, Karen Black en Jack Nicholson

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Getting Straight

Harry Bailey is een ambitieuze student die koste wat het kost een thesis wil schrijven. Helaas kent hij een hoop tegenslag en komt er van het schrijven niet veel terecht. Tot overmaat van ramp roept het leger hem naar Vietnam, net nu hij voor de charmes van een jongedame valt.

Drama van Richard Rush met Elliott Gould, Candice Bergen, Jeannie Berlin en Robert F. Lyons

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

The Wrecking Crew

Geheim agent Matt Helm wordt eropuit gestuurd om een graaf te klissen, die de wereldeconomie wil kelderen door grote hoeveelheden goud te stelen. De Britse geheime dienst zit echter ook achter de man aan. Zij sturen Freya Carlson om Helm bij te staan, maar hun samenwerking loopt niet altijd op rolletjes.

Met Sharon Tate, Dean Martin, Elke Sommer en Tina Louise

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Model Shop

George Matthews heeft er heel wat geld voor over om een foto te maken van Lola, een Française in L.A. Hij ontdekt dat ze net zo ongelukkig is als hij, en een wilde nacht geeft hen kracht om hun individuele problemen aan te pakken.

Drama van Jacques Demy met Anouk Aimée, Gary Lockwood, Alexandra Hay en Tom Holland

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series


Hammerhead

De Britse geheime dienst stuurt huurling Charles Hood naar Portugal om het criminele meesterbrein Hammerhead te stoppen. Die wil namelijk een geheim rapport over de nucleaire veiligheid buitmaken.

Thriller van David Miller met Vince Edwards, Judy Geeson, Peter Vaughan en Diana Dors

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series

Arizona Raiders

Clint Stewart is een officier van de Confederatie, die na de Burgeroorlog de leiding krijgt over een politiekorps in Arizona. Hij wil een bende plunderaars onder leiding van William Quantrill een lesje leren.

Western van William Witney met Audie Murphy, Michael Dante, Buster Crabbe en Gloria Talbott

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series

Battle Of The Coral Sea

De onderzeeboot van commandant Jeff Conway heeft de locatie van Japanse installaties, schepen en onderzeeërs ontdekt en vaart met deze informatie terug naar veilige wateren. Maar voordat het zover is, wordt hun onderzeeboot gesignaleerd en aangevallen. De bemanning wordt gevangen genomen door de Japanse commandant Mori, waardoor het maar de vraag is of zij de belangrijke informatie nog op tijd bij de Amerikaanse legerleiding kunnen krijgen.

Oorlogsfilm van Paul Wendkos met Cliff Robertson, Gia Scala, Teru Shimada en Patricia Cutts

Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Gunman’s Walk

Veeboer Lee lost geschillen op met z’n geweer en hij trachtte zijn beide zoons volgens dat principe op te voeden. Zijn opvliegende oudste zoon Ed doodt op een dag een jonge vrouw, met wie z’n jongste zoon Davy goed overweg kan.

Western van Phil Karlson met Van Hefin, Tab Hunter, Kathryn Grant en Mickey Shaugnessy
Deze film is ook beschikbaar via Movies & Series
 

Django Unchained

1858. Een premiejager koopt Django als slaaf. De excentrieke Duitse premiejager Dr. King Schultz koopt hem echter vrij. Die wil dat Django hem helpt bij het opsporen van de gebroeders Brittle. Django overtuigt zijn kersverse vriend ervan om zijn vrouw Broomhilda, die samen met hem verkocht werd, te bevrijden uit de handen van plantagehouder Calvin Candie.

Western van Quentin Tarantino met Jamie Foxx, Christoph Waltz, Kerry Washington en Leonardo DiCaprio


Hostel

Drie jongens, twee Amerikanen en een IJslander, trekken door Europa. Tijdens hun reis wordt hen verteld over een herberg in Slowakije waar het krioelt van de aantrekkelijke vrouwen. Wanneer ze op hun bestemming aangekomen zijn, maken de jongens binnen de kortste keren kennis met de meisjes, maar het blijkt allemaal een dekmantel voor gruwelijke taferelen.

Horrorfilm van Eli Roth, met Quentin Tarantino als uitvoerend producent, met Jay Hernandez, Derek Richardson, Barbara Nedeljáková en Eytor Gudjonsson


Hostel Part II

Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een ex-klasgenote tegen, die ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn.

Horrorfilm van Eli Roth, met Quentin Tarantino als uitvoerend producent, met Lauren German, Roger Bart, Bijou Philips en Heather MatarazzoQT8: The First Eight

Deze documentaire focust op de eerste 21 jaar van de carrière van Quentin Tarantino en bevat interviews met diegenen die het meest met hem samenwerkten.
 
De special is in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx terug te vinden onder de naam Once Upon A Time … Quentin Tarantino!
 


Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top