Sex Education, seizoen 2!

Series | Vanaf vrijdag 17 januari komt Otis weer in actie in Sex Education! Een tweede seizoen vol gierende hormonen, onhandige liefde en gênante momenten…

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lees hier alles over deze heerlijke serie en bekijk de trailers van het eerste én het nieuwe seizoen.

Otis Milburn

Otis Milburn (Asa Butterfield) is een onervaren, sociaal nogal onhandige puber met een sekstherapeut als moeder (Gillian Anderson). Omringd door handleidingen, video's en vreselijk open gesprekken over seks, is Otis tegen wil en dank een soort expert geworden op dit gebied.

Wanneer zijn thuissituatie bekend wordt op school, beseft Otis dat hij zijn kennis kan gebruiken om aan populariteit te winnen. Samen met de bijdehante Maeve Wiley (Emma Mackey) start hij een underground kliniek voor sekstherapie, om de soms vreemde en bijzondere problemen van zijn medeleerlingen aan te pakken.

Geheugensteuntje? Maak kennis met de buitenbeentjes van Moordale Secondary!

Vriendschap en prille liefde

In het tweede seizoen heeft laatbloeier Otis een liefje, Ola. De vriendschap met Maeve is intussen flink bekoeld…

De band tussen Maeve en Aimee is dan weer sterker dan ooit. Adam is naar de militaire school gestuurd en worstelt daar nog steeds met zijn gevoelens voor Eric. Die blaakt dan weer van het zelfvertrouwen, en dat levert hem onverwachte aandacht op.

Lily heeft haar seksuele zoektocht even gestaakt en focust nu op de ontwikkeling haar creatieve talenten. Ze vindt een nieuwe vriendin in Ola.

Soa-alarm op school!

De nood aan een treffelijke seksuele opvoeding blijft intussen hoog, want op Moordale Secondary heerst een uitbraak van chlamydia. Tijd om een expert ter zake in te schakelen, denken ze op school… met alweer gênante momenten voor Otis.

Die blijft intussen vreemde vragen krijgen van zijn ‘patiënten’, hoewel hij liever zou stoppen met zijn amoureuze adviezen en zijn ‘sekskliniek’.

In het tweede seizoen arriveren er ook enkele nieuwelingen op school, en dat zorgt voor de nodige opwinding. Of opschudding...

Jean en Jakob

En dan is er uiteraard nog de moeder van Otis, schitterend vertolkt door Gillian Anderson.

Sekstherapeute Jean knoopte in het vorige seizoen stiekem een relatie aan met Ola’s vader, handyman Jakob (Mikael Persbrandt). Die relatie blijft niet lang geheim, en de twee proberen de levens van hun gezinnen te laten samenkomen. Geen gemakkelijke taak. Want, oh nee, Otis en Ola vormen ook een koppel. Alweer gênant!

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen:Het tweede seizoen van Sex Education telt acht afleveringen en is vanaf 17 januari te zien op Netflix.

Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx! Heb je al een Tuttimus, Familus of Minimus pack? Kies voor Netflix als tv-bonus!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top