Tv-tips van de week (25/11 t.e.m. 01/12)

Films | Film, serie, voetbal of documentaire: er staat voor elk wat wils op het tv-menu de komende dagen. Ontdek hier onze aanraders!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Captain Underpants: The First Epic Movie

Harold en George zijn twee herrieschoppers die de hele school op z'n kop zetten. Op een dag worden ze naar het kantoor van schoolhoofd meneer Krupp gestuurd om gestraft te worden. George hypnotiseert Krupp en beveelt hem te doen alsof hij Captain Underpants is, een superheld is die de stad moet zuiveren van de misdaad. 

Animatiefilm van David Soren met de stemmen van Kevin Hart, Thomas Middelditch, Ed Helms en Grey DeLisle
Vrijdag, 19u00, Q2

 

Films

Midsommar

Een jong koppel reist naar het Zweedse platteland om samen het midzomerfeest te vieren. Ze hadden een idyllisch uitje verwacht, maar het blijkt een bevreemdende kennismaking met de donkere rites en gewoonten van het dorp.
 
Horrorfilm van Ari Aster met Will Poulter, Florence Pugh, Jack Reynor en William Jackson Harper
Vanaf donderdag in de Op aanvraag-catalogus van Proximus PickxAmerican Assassin

Nadat zijn vriendin om het leven komt bij een aanslag, wil Mitch zoveel mogelijk terroristen het hoekje om helpen. Ex-Navy Seal Stan ziet potentieel in de jongen en neemt hem onder zijn vleugels. Maar dan haalt Stans eigen verleden hem in.

Actiefilm van Michael Cuesta met Dylan O’Brien, Michael Keaton, Shiva Negar en David Suchet
Maandag, 20u35, Q2
 

 

The War Of The Roses

Na een huwelijk van zeventien jaar heeft Barbara Rose er genoeg van. Ze wil scheiden en eist het huis op, maar Oliver Rose weigert te verhuizen.
 
Komedie van Danny DeVito met Kathleen Turner, Danny DeVito en Marianna Sägebrecht
Dinsdag, 20u35, ZES


Carlito’s Way

New York, 1975. Carlito Brigante werd veroordeeld tot dertig jaar cel wegens drugshandel, maar na vijf jaar is hij op vrije voeten omdat er procedurefouten werden gemaakt. Hij wil een autoverhuurbedrijf beginnen, en om aan het nodige startkapitaal te geraken gaat hij als zaakvoerder in een discotheek werken.

Drama van Brian De Palma met Al Pacino, Sean Penn, Penelope Ann Miller en James Rebhorn
Woensdag, 20u40, CAZ
 

 

Les Misérables

Frankrijk, 1812. Jean Valjean wordt na 19 jaar dwangarbeid voor brooddiefstal voorwaardelijk vrijgelaten. Hij is een meedogenloze en verbitterde man geworden die steelt, bedriegt en liegt. Een vergevingsgezinde bisschop zorgt ervoor dat Valjean op het rechte pad terechtkomt. Jaren later is hij burgemeester van het arme stadje Vigau, waar hij de ene goede daad na de andere verricht. Maar agent Javert wil Valjean absoluut terug de nor in krijgen.

Drama van Bille August met Liam Neeson, Uma Thurman, Claire Danes en Geoffrey Rush
Zaterdag, 21u25, Eén


The Sentinel

Pete Garrison is een gerespecteerd geheim agent die de leiding heeft over de beveiliging van de presidentsvrouw. Door de moord op één van zijn collega's ontdekt Garrison een samenzwering om de president te vermoorden. Er is een mol actief binnen de geheime dienst. Merkwaardig genoeg leiden alle sporen naar Garrison zelf.
 
Thriller van Clark Johnson met Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger en Eva Longoria
Zondag, 20u30, ZES
 


Documentaire

Hitler’s Last Stand

Documentairereeks over de strijd van de nazi's na D-day.

De Regina Rifles vechten om de Abbaye d'Ardenne te veroveren en de stad Caen te bevrijden. Het plan was om die op D-day in te palmen, maar een maand later blijven de Duitse troepen nog steeds volhouden.

Dinsdag, 23u05, National Geographic
 

Sport

RC Genk - Salzburg

Live-verslag van de match in de Champions League voetbal.

Woensdag, 20u35, Q2

Series

How To Get Away With Murder

Start van het derde seizoen van de misdaadserie over een advocate-docente rechten die elk jaar een groep van haar beste studenten selecteert om in haar advocatenkantoor aan de slag te gaan.

De moord op Wallace Mahoney is nog niet opgelost en Frank is nog steeds spoorloos. Annalises reputatie op de universiteit van Middleton staat op het spel. Daarom laat ze de studenten met hun eigen pro deo-zaken ervaring opdoen. Ondertussen worstelt ze met een beslissing over Frank, die grote gevolgen kan hebben.

Met Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch en Aja Naomi King
Vanaf woensdag - dagelijks van maandag t.e.m. donderdag omsteeks 23u35, Eén 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top