Black Friday-actie: deze films uit de Op aanvraag-catalogus bekijk je voor 1,49 euro

Films | Black Friday betekent kortingen scoren, en daarom kan je bij Proximus Pickx van 29 november tot en met 8 december een hele reeks films huren aan het zachte prijsje van slechts 1,49 euro per film. Een overzicht van het aanbod!

Door Pickx

Deel dit nieuws

ACTIE

Baby Driver

Baby is een getalenteerde jonge chauffeur van vluchtauto’s voor bankovervallen, die last heeft van tinnitus, en alles op alles wil zetten om de beste in de business te zijn. Wanneer hij de vrouw van zijn dromen tegen het lijf loopt, ziet zijn kans schoon om het criminele wereldje vaarwel te zeggen. Maar dan zorgt een overval voor hommeles.

Geregisseerd door Edgar Wright
Met Ansel Elgort, Lily James, Kevin Spacey en Eiza González ReynaMoney Monster

De gladde presentator van een beleggingsprogramma komt terecht in een gijzeling door een ontevreden kijker. Hij moet de meubelen zien te redden, in het gezelschap van zijn vaste regisseuse.

Geregisseerd door Jodie Foster
Met Julia Roberts, George Clooney, Jack O’Connell en Giancarlo Esposito

 

 

Fury

April 1945. De meedogenloze sergeant Wardaddy krijgt de opdracht om met vier soldaten, waarvan één nieuwe rekruut, achter de vijandelijke linies door te dringen met een Shermantank. Ondanks een tekort aan mankracht en wapens proberen Wardaddy en zijn mannen de kern van nazi-Duitsland te treffen.
 
Geregisseerd door David Ayer
Met Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman en Michael Peña

 

 

2 Guns

Een agent van de narcoticabrigade en een undercoveragent van de inlichtingendienst van de marine hebben de taak gekregen om een onderzoek naar elkaar in te stellen. Ze ontdekken dat ze in de val zijn gelokt door de maffia.
 
Geregisseerd door Baltasar Kormákur
Met Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton en Bill Paxton

Ook met Black Friday-korting in de categorie actie: Life, The Equalizer, 2012, Elysium, Passengers, The Shallows en The Da Vinci Code.
KOMEDIE

Bad Teacher


Elizabeth is meedogenloos, onaangepast en vloekt er op los. Ze drinkt, wordt regelmatig high en wil niets liever dan een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar flutbaan. Als ze gedumpt wordt door haar verloofde, zet ze alles op alles om een rijke, knappe vervanger voor zich te winnen.
 
Geregisseerd door Jake Kasdan
Met Cameron Diaz, Justin Timberlake, Phyllis Smith en Eric StonestreetPixels

Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadegames interpreteren als een oorlogsverklaring, vallen ze de aarde aan. Hierbij gebruiken ze de spelletjes als model voor hun verschillende aanvallen. President Will Cooper roept de hulp in van zijn beste jeugdvriend Sam Brenner, in de jaren '80 een videospelkampioen en nu een installateur van thuisbioscopen, om een team arcadegamers te leiden en de buitenaardse wezens te verslaan.
 
Geregisseerd door Chris Columbus
Met Peter Dinklage, Adam Sandler, Brian Cox en Michelle MonaghanJust Go With It

Danny Maccabee, een plastisch chirurg, heeft na een mislukt huwelijk bindingsangst. Daarom vertelt hij elke vrouw die hij ontmoet dat hij getrouwd is. Wanneer hij echter de mooie Palmer ontmoet, denkt hij dat zij wel eens de ware zou kunnen zijn, tot ze gaat veronderstellen dat hij een vrouw heeft. Om zijn relatie te redden vertelt Danny hij gescheiden is. Wanneer Palmer er echter op staat Danny's ex-echtgenote te ontmoeten, vraagt hij zijn assistente Katherine om de rol te spelen. 

Geregisseerd door Dennis Dugan
Met Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker en Keegan Michael-Key


The Other Guys

Multi-miljardair David Ershon wordt onderzocht door detective Allen Gamble omdat er problemen met zijn vergunningen zijn. Tijdens de arrestatie die Gamble samen met detective Terry Hoitz uitvoert, slaan de twee een flater omdat de politie bang is dat Ershon ontvoerd wordt. Gamble is er echter van overtuigd dat Ershon crimineel is en financiële problemen van zijn bedrijf probeert te verdoezelen.

Geregisseerd door Adam McKay
Met Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes en Samuel L. Jackson

 
Ook met Black Friday-korting in de categorie komedie: 22 Jump Street, Sex Tape, Brothers Grimsby, Friends With Benefits, Grown Ups en Grown Ups 2.


KIDS / FAMILIE

Het Regent Gehaktballen


Flint Lockwood doet een wonderbare uitvinding waardoor eten zomaar als regen uit de lucht valt.
 
Geregisseerd door Phil Lord
Met in de Vlaamse versie de stemmen van Peter Van de Veire, Ella Leyers, Marcel Vanthilt en Ivan Pecnik


Matilda

Wanneer de intelligente Mathilda naar school mag, ontstaat er een hechte band tussen haar en de vriendelijke juffrouw Engel. De minder vriendelijke juffrouw Bulstronk woont in het huis waar Engel recht op heeft. Met de hulp van Mathilda’s magische krachten pogen de leerlingen juffrouw Bulstronk uit het huis te verdrijven.
 
Geregisseerd door Danny DeVito
Met de stemmen van Danny DeVito, Mara Wilson, Embeth Davidtz en Pam Ferris

 

 

Hotel Transylvania

In Hotel Transsylvania kunnen monsters en hun families zich uitleven, en mensen mogen er niet komen. Om de 118e verjaardag van zijn dochter Mavis te vieren, heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd, waaronder Frankenstein en diens vrouw, de Mummie, de Onzichtbare Man en de familie Weerwolf. Voor Dracula is het geen probleem om deze legendarische griezels te entertainen, maar als een gewone jongen het hotel binnenkomt, wordt het pas echt feest.

Geregisseerd door Genndy Tartakovsky 
Met de stemmen van Adam Sandler, Selena Gomez, Kevin James en Steve Buscemi
 

Je kan deze films op 2 manieren vinden op je tv-decoder:
Via je startscherm ga je naar 'films & series' en dan naar ‘Black Friday’;
Of druk op de On demand-knop van je afstandsbediening, ga naar ‘films’ en dan naar ‘Black Friday’.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top