Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (22 november)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur en de 'live action'-remake van de Disneyklassieker 'The Lion King'. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. De vrieskou is in 't land, dus installeer je onder een knus dekentje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Waiting for You

De rouwende Brit Paul Ashton zakt af naar Frankrijk waar hij de excentrieke oudere Madeleine Brown ontmoet. Hij onderzoekt het zorgwekkende verleden van zijn overleden vader die hij nooit echt kende en komt ook dingen over zichzelf te weten. Gaandeweg wordt hij steeds wantrouwiger tegenover de mysterieuze, melancholische en mogelijk gevaarlijke Madeleine.

Mysterydrama van Charles Garrad, met Colin Morgan, Fanny Ardant en Audrey Bastien

Waiting for You
is vanaf 19 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Trading Paint

Sam is een onbeholpen dirttrack racelegende. Wanneer zijn zoon zich aansluit bij een raceteam van een concurrent voelt Sam de drang om weer te gaan racen voor de overwinning. Al snel ontstaat er een intense en gevaarlijke strijd tussen vader en zoon.

Actiefilm van Karzan Kader, met John Travolta, Michael Madsen, Shania Twain en Rosabell Laurenti Sellers

Trading Paint
is vanaf 19 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Riot Girls

In een andere wereld, anno 1995, heeft een mysterieuze ziekte alle volwassenen uitgeroeid. Alleen de jongere generatie blijft over en vecht om te overleven. In Potter's Bluff staan twee bendes, de Eastsiders en de Westsiders, lijnrecht tegenover elkaar. Wanneer Eastsider Jack twee leden van de andere bende doodt, wordt hij gevangengenomen en ter dood veroordeeld. Zijn lot ligt nu in handen van zijn zus Nat en diens beste vriendin Scratch die erop gebrand zijn hem terug te halen.

Scifi-actiefilm van Jovanka Vuckovic, met Madison Iseman, Paloma Kwiatkowski en Munro Chambers

Riot Girls
is vanaf 19 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

The Professor and the Madman

Een woordenboek schrijven is misschien wel per definitie gekkenwerk. In Mel Gibsons passieproject schakelt taalkundige James Murray de hulp in van een psychiatrisch patiënt bij het samenstellen van het Oxford English Dictionary.

Professor James Murray spreekt vloeiend twintig talen en is bovendien autodidact. Een genie dus. Niemand dus die beter geplaatst is om de geboorte van de Oxford English Dictionary te coördineren? Murray verhuist met zijn gezin naar Oxford, bouwt een schuurtje in de tuin om zijn creativiteit te stimuleren en slaat samen met zijn assistenten aan het schrijven. Naar eigen schattingen zal het hem zo'n vijf tot zeven jaar kosten. Toch duurt het niet lang voor de linguïsten achter liggen op schema en een beroep doen op de bevolking: wie wil, kan bijdragen aan het woordenboek door woorden en de eerste keer dat ze gebruikt worden op te sturen. Een voormalige legerdokter, William Minor, stuurt zo'n 10.000 woorden, waardoor Murray hem als partner bij het project wil betrekken. Er is slechts één klein probleempje: Minor is veroordeeld voor moord en verblijft in een psychiatrische instelling.

Boekenliefhebbers hadden het misschien al gespot: de scenes die plaats vinden in Oxford University werden gefilmd in een van de mooiste bibliotheken ter wereld, de impressionante universiteitsbibliotheek van het Trinity College in Dublin. En dat John Boorman mee aan het scenario schreef, is bovendien nog een extra troef in deze Iers-Belgische coproductie.

Biografisch drama van Farhad Safinia, met Mel Gibson, Sean Penn, Natalie Dormer, Ioan Gruffudd, Jennifer Ehle, Steve Coogan en Jeremy Irvine

The Professor and the Madman
is vanaf 21 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Crypto

De jonge agent Martin krijgt de opdracht om een web van corruptie en fraude te onderzoeken in zijn afgelegen geboortedorp in New York. Daar ontdekt hij dat zijn vader en broer strijden om hun familieboerderij in een veranderende economische wereld te behouden. Martin komt al snel in een gevaarlijke onderwereld terecht die bevolkt wordt door een mysterieuze kunsthandelaar, een enthousiaste liefhebber van crypto's en een corrupte boekhouder die werkt voor meedogenloze klanten.

Misdaadthriller van John Stalberg Jr., met Beau Knapp, Alexis Bledel, Kurt Russell en Luke Hemsworth

Crypto is vanaf 22 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

El Chicano

De nieuwe detectivepartners Diego Hernandez en Martinez krijgen 24 uur om een misdaad te onderzoeken waarbij Diego's overleden broer Pedro betrokken zou kunnen zijn. Door dat onderzoek ontdekt Hernandez dat zijn broer Pedro wel eens meer zou kunnen zijn dan alleen maar een bendelid dat sporadisch in de gevangenis belandde.

Midaadactiefilm van Ben Hernandez Bray, met Raúl Castillo, George Lopez en Aimee Garcia

El Chicano
is vanaf 22 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

The Lion King (OV)

Simba is de zoon van leeuwenkoning Mufasa en voorbestemd om uiteindelijk in de voetsporen van zijn vader te treden. Hij neemt zijn koninklijke bestemming ter harte, maar dat zint Mufasa's jaloerse broer Scar, de voormalige troonopvolger, absoluut niet en hij smeedt samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, zodat hij zelf de macht kan grijpen.

De leeuwenrots wordt al gauw geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

'Live action'-remake van de Disneyklassieker dooor John Favreau, met de stemmen van Donald Glover, Seth Rogen, Beyoncé en Keegan-Michael Key (O.V.)

The Lion King
is vanaf 22 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 4.99 euro.

Lees ook:
Live action movies: ze zijn niet meer weg te denken uit de bioscoopzalen
Tv-tips van de week (18 t.e.m. 24/11)
Epische oorlogsfilms in de catalogus van Proximus Pickx
Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top