Feest mee met de voorlaatste 'Vlaanderen Muziekland'

Muziek | De zomervakantie loopt stilletjes aan op haar einde en dat betekent dat we dit weekend dan ook de voorlaatste keer 'Vlaanderen Muziekland' vieren. Deze gaat door in Maaseik en Pickx vertelt je nu al wat je ervan kan verwachten. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Exact 9 jaar na de laatste uitzending werd er nieuw leven geblazen in 'Vlaanderen Muziekland'. Van 2010 tot 2014 was dit muzikale programma een vaste waarde op televisiezender Eén. Geena Lisa nam toen de presentatie op zich en die fakkel heeft ze nu doorgegeven aan Katja Retsin en Sverre Denis. Zij brachten de hele zomer de beste hits van je favoriete artiesten naar verschillende plekken in Vlaanderen én naar je woonkamer op Pickx+.

Nu we de zomervakantie zachtjes achter ons zien verdwijnen en september in zicht komt, is het dan ook tijd voor de voorlaatste editie en die neemt je op zaterdag 26 augustus mee naar het Limburgse Maaseik.

Groot feest

Vanaf 19u wordt het Marktplein omgetoverd tot een groot feest. In het voorprogramma staat Dimitri d’Anvers klaar en om 20u30 gaat de show echt van start met optredens van Laura Tesoro, Erik Goossens, Bart Herman, Jelle Van Dael, Olivia, The Starlings, Udo en Ozark Henry. Wie achteraf nog geen zin heeft om naar huis te gaan, kan vanaf 21u45 nog genieten van een afterparty met The Starlings en Udo

Wie fysiek niet aanwezig kan zijn, geen nood. Je kan ook gewoon van de optredens genieten vanuit je woonkamer op Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus.

Je kan 'Vlaanderen Muziekland' bekijken op donderdag vanaf 21u15, met heruitzendingen op zondag om 12u en 22u15 én dinsdag omstreeks 18u.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top